עבור לתוכן

Firefox 1.5 RC 3 - שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש היום בפיירפוקס 1.0.7 , והיום כשגלשתי לאתר של פירפוקס ראיתי שהם נותנים להוריד גם את ה FIREFOX 1.5 RC3

יש לי מספר שאלות:

1. מה זה אומר RC 3 , ושמתי לב שיש גם RC 2 זה כמו בטא ?

2. אם זה גירסאת "בטא" עדיין שווה להוריד אותה? אין הרבה באגים ופירצות?

3. אם זה באמת משהו בסיגנון "בטא" מתי יצא המלא?

4. ואיך זה שפיירפוקס דלגו מ 1.0.7 ל 1.5 - מה קרה למספרים באמצע?

5. אם אני מחליט לעבור ל 1.5, ואני רוצה להעביר את כל התוספים שלי (שהבנתי שיכול להיות שחלק לא יתמכו), וגם את הסימניות והעיצוב, בקיצור את כל הפרופיל שלי, איך אני עושה את זה בלי להתקין ולסדר הכל מחדש?

תודה רבה

פורסם

1. RC זה אחרי בטא ממש לפני המלא... בעצם אם לא ימצאו בRC3 באגים הוא יצא כמלא כשרק מוחקים את הכיתוב RC3....

2. לא יודע אני משתמש ב1.0.7

3. המלא אמור לצאת בקרוב מאוד

4. סתם החליטו לדלג... פיירפוקס זה לא התוכנה הראשונה שמדלגת על כמה מספרים כשהיא מוציאה גירסא חדשה עם הרבה שיפורים אבל לא מספיק כדי מש לעבור לפיירפוקס 2...

5. חלק מההרחבות יתמכו חלק לא יתמכו... תבדוק לפי ההרחבות שלך... לחלק מההרחבות גם יצאו עידכונים כשדי שיתמכו ב1.5... הפרופיל נשאר בלי שתעשה כלום...

פורסם

RC - Release Candidate, כלומר מועמד לגירסה הסופית. אם לא יתגלו בעיות, גירסה 1.5 תהיה זהה ל- RC. זהו ה- RC השלישי וכנראה האחרון, הגירסה הסופית אמורה לצאת בשבוע הקרוב (אלא אם תתגלה בעיה שתגרום ליציאת RC נוסף, כמובן).

אני עובד איתו מאז שיצא ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, פרט להרחבות שחלקן עדיין לא הותאם ל- 1.5, כך שלא כולן רצות. העברת הפרופיל פשוטה מאוד: אתה מתקין את הגירסה החדשה על הקיימת. אם התקנת theme, כדאי שתעבור לפני ההתקנה לערכה הרגילה, כיוון שכמו הרחבות, גם themes צריך להתאים לגירסה החדשה.

המספרים באמצע? זו היתה אמורה להיות גירסה 1.1, אבל בגלל המספר הגדול של השינויים שנעשו בה, החליטו לקפוץ ל- 1.5.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, אז אני לא מוחק את זאת שיש לי כרגע ופשוט מתקין עליה והכל ישמר? (סימניות וכל ההרחבות?)

אני יעבור לפני זה לעיצוב הרגיל ואחר כך אחפש אם יש את העיצוב שלי ל 1.5

לגבי ההרחבות, ברגע שאני מתקין על הפיירפוקס הנוכחי ההרחבות נשארות ואלו שלא יתמכו פשוט לא יעבדו נכון?

אה ומאיפה אני מוצא רשימה של כל מה שנוספו/שונו בגירסא החדשה?

תודה :)

פורסם

כן, הכל ישמר. אבל אם אתה רוצה להיות ממש בטוח (וזה רעיון טוב בכל מקרה), צור עותק גיבוי של תיקיית הפרופיל שלך לפני ההתקנה.

כן, כל ההרחבות שתואמות ל- 1.5 יעבדו מיד, אלו שאינן תואמות ישארו מותקנות אבל לא יהיו פעילות.

רשימה - את זה תמצא ב- Release Notes.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

ואם אתה אומר שבערך יקח להם שבוע להוציא את המלאה אני אמתין

שוב תודה :)

פורסם

חיפוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

חוץ מזה, מלווה זה לא חודשיים ? איך נשאר לך 66 יום ?

פורסם
  • מחבר

חיפוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

חוץ מזה, מלווה זה לא חודשיים ? איך נשאר לך 66 יום ?

בוקר טוב, מלווה זה 3 חודשים לצערי :/

פורסם

אני חוזה שמחר (29.11) תצא הגרסה הסופית ::)

פורסם

חוזה? מה אתה הרצל Ver.2?

פורסם

מה יש לחזות כנירא כבר קראתה את זה ב YNET או בכל אתרי החדשות של ישראל...

היה רשום שהם ישחררו את הגיסא הסופית ביום שלישי שזה יוצא היום..

ויהיה קומפיין ענק וכל הבלשיט הזה :xyxthumbs:

נחכה נירא מה יצא בסוף

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175465,00.html#n

הפרש קטן של שעות ביננו לבין העולם אז בטח זה יצא או היום בערב או מחר בבוקר

פורסם

לא, לא.

הוא חוזה!

חוזה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים