עבור לתוכן

האם יש לך דיסק דפוק שאתה עומד לזרוק ?

Featured Replies

פורסם

הצלחתי שבוע שעבר להציל שני דיסקים (של IBM) מהפח ! איזה אושר !

עבדתי עם 3 תוכנות:

HDD Regenerator , Disk Patch , IBM DFT . דרושה הבנה (לא סופר ידע) בדיסקים כדי לעבוד איתן.

הם "כמו חדשים" .

לא ניסיתי להציל את המידע, אבל אפשר.

אז אם יש לך דיסק כזה , ואינך מנוסה, שלח לי, ארוז היטב בקרטון או ספוג, עם בולים להחזרה.

מקסימום תשלם לי שליש משווי נכחי של הדיסק, אחרי שיוחזר. שווה לא ?

פורסם

מה התהליך כולל ? כי יש לי פה איזה שניים..

פורסם
  • מחבר

מז'תומרת ? אם יש לך הבנה בדיסקים אז מספיקים לך שמות התוכנות . ולא דרושה הבנה של מהנדס .

אם אתה רוצה לשלוח לי, אז גם כאן , מה הבעיה ? צור קשר דרך הפרטים שלי.

בעיקרון אני מחזיר לך באריזה והבולים שלך, ו - לא טוב לא כסף. ממילא המדובר על שליש מערך דיסק משומש וישן מן הסתם.

אני לא ביזנסמן . זה שרות לקהילה.

פורסם

תאמינו לי, אני מפסיד :silly:

רוצה לתת שרות. ספר בדיוק לאנשים איך עשית זאת.

לא רוצה. סבבה. אבל אל תנבלס ת'אייקיו שלנו.

פורסם

תכין מדריך , זה יהיה השרות הכי טוב שתוכל לתת

אני בטוח שהרבה פה יתעניינו במדריך כזה, סה"כ הקהילה פה בנוייה ברובה מאנשים שאוהבים אתגרים

ולעשות דברים לבד

פורסם
  • מחבר

תראו קופיפים , תמיד צריך לקבל החלטות בפעולה עצמה. ולזה דרוש ידע מסוים.

אין למעשה מה לכתוב .

HDD regenerator פשוט מתקנת סקטורים פיזיים, הרבה פעמים זה הסקטור הראשון בדיסק שנדפק. הדמו שלה חפשי והיא מתקנת רק סקטור יחיד , אבל אפשר להריצה שוב מיד ולתקן את הבא , כלומר "ידנית" . אם יש הרבה סקטורים פגומים סביר שזו הצ'יפ של הדיסק.

DISK PATCH מתקנת (בין היתר) את ה MBR ..

ו DFT זו תכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (במקרה שלי IBM) , שבודקת דיסקים ובין היתר "מוחקת" = מאפסת אותם.

הענין אצלי, שבשלו התרגשתי כל כך היה שאני כן הרצתי את DFT ולא פעם והתוצאה תמיד הייתה "דיסק פגום, זרוק לפח".

כל היתר זה ענין של, כפי שציינתי , נסיון וחוש, כי זה לא בדיוק תיקון "אוטומטי" .

בהצלחה.

נ.ב אינטגרל , אתה משלם כפול. ולך תמצא דיפרנציאל שילמד אותך לדבר בנימוס. אני לא חייב שוב דבר.

פורסם

א. קופיף תקרא לחברים שלך, ואני בטח לא ביניהם

ב. היית יכול פשוט לרשום את התוכן בלי כל ההתנשאות מסביב

ג. ראה א'

נ.ב

ציטוט שראיתי לאחרונה: "לך תמצא דיפרנציאל שילמד אותך לדבר בנימוס"

פורסם

נ.ב אינטגרל , אתה משלם כפול. ולך תמצא דיפרנציאל שילמד אותך לדבר בנימוס. אני לא חייב שוב דבר.

כמו שאמרתי קודם, כוונתך ברורה.

פורסם

אם אתה רוצה לעזור אז תעזור! אם לא אז לך תעמוד בשוק הפשפשים ותנסה למכור דיסקים (שמצאת בזבל ) ב 1/3 מחיר.

זה פורום שנועד לעזור לא לעשות רווח, אתה רוצה להרוויח משהו לך ל TRADEZONE

אתה מזכיר לי את כל החכמולוגים שמנסים למכור ג'פורס 4 MX מסכן ב 500 שקל! והמבין יבין.

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו שאמרתי . &%$# ועצלנים עלובים שחושבים שמנסים לקחת מהם כסף .

הרי אין בעצם מה להוסיף מעבר לשם של התוכנות שציינתי על ההתחלה. כל שנדרש זה לחפש בגוגל .

מי שחושב שיעלה לו (במקרה של הצלחה!) שליש בלבד משווי נכחי (!!) של הדיסק (המשומש) לתקן במעבדה יעודית פשוט לא יודע איפה הוא חי. ומה עוד שאני מדבר על תשלום אחרי שהדיסק חזר אליך !

אז אם אתה מבין מספיק, שמות התוכנות מספיקות. אם לא, אז שלח לי, אבל לא שאעבוד סתם ככה .. לא ?!?

ואף לא מילת תודה !?! &%*%$

פורסם

בדיוק כמו שאמרתי . &%$# ועצלנים עלובים שחושבים שמנסים לקחת מהם כסף . 

הרי אין בעצם מה להוסיף מעבר לשם של התוכנות שציינתי על ההתחלה. כל שנדרש זה לחפש בגוגל .

מי שחושב שיעלה לו (במקרה של הצלחה!) שליש בלבד משווי נכחי (!!) של הדיסק (המשומש) לתקן במעבדה יעודית פשוט לא יודע איפה הוא חי.  ומה עוד שאני מדבר על תשלום אחרי שהדיסק חזר אליך !

אז אם אתה מבין מספיק, שמות התוכנות מספיקות. אם לא, אז שלח לי, אבל לא שאעבוד סתם ככה .. לא ?!?

ואף לא מילת תודה !?!  &%*%$ 

א) לך תחפש תחברים שלך

ב)

קנייה ומכירה:

הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים אסורות. לאחרונה נפתח באתרנו לוח קנייה/מכירה המרכז את כל הנושא, אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו.

פלא שלא נינעל הדיון

ג)יש פה ובעוד המון אתרים גולשים שמשתפים את הידע שלהם בחינם ידע ששוה לי ולעוד הרבה מאוד אנשים המון כסף

אז עם כבר אתה רוצה לתרום מהידע שלך (שאני לא מזלזל בו) אז תכתוב מאמר על הניסיון שלך עם "שיפוץ דיסקים" אולי זה יאיר את עניהם של אחרים ...

ד)לא ניראה לי שאני יסתכן וישפץ את הארד דיסק שלי כי עם הוא נידפק שילך קבינימט.

300 ש"ח לרוב לא שווים שאת המידע שלי

*תודה על הכוונה הטובה

פורסם

אין לנו חוקים נגד פרסום חנויות על דפי הפורום?

זה בדיוק המצב פה. יש לנו "חנות" מאוד מאוד גרועה שמנסה לשווק את עצמה פה בחינם.

פורסם

אז אני כן מזלזל בידע שלו, כל אחד יכול להפעיל תוכנה ותאמין לי אדון @#$%^ $%#$360 שאני יכול לעשות את זה בקלות אף אחד לא ביקש ממך שתעשה לו עבודה בחינם אלא אם אתה טכנאי מחשבים שמרמה את הלקוחות כל העניין כאן הוא שיתוף מידע! דבר ש @!#@#$ )*&*)#$ כמוך לא שמח לעשות אז מה יש לך לחפש בפורום כזה אמרתי לך לך תפתח דוכן פלאפל או קונדומים משומשים בשוק הפשפשים אתה בטח תצליח בזה.

דרך אגב כנראה שאתה באמת קופיף כנראה יש לך רגשי נחיתות שאתה מכנה את כולם קופיפים, תגיד נולדת שעיר בכל הגוף ובטעות שלחו אותך לגן חיות כי היית נראה כמו קוף?

פורסם
  • מחבר

איזה בידור ...

היות והמדובר כאן על שיתוף מידע , אז , ילדודס, שימו לב ! :sleep: .

קודם כל תקראו שוב מה שכתבתי פעמיים , אח"כ תכתבו 100 פעם "יקר זה לא ערובה לאיכות או יושר" .

אז לאיזה שיתוף המידע אני מתכוון ?

ברגע שהזכרתי כסף - נדלקתם. ולא משנה שהמדובר על סכום פעוט שבא למנוע ניצול לרעה של טוב ליבי.

( בשבת בבוקר התקשר איתי מישהו שהייתה לו בעיה במחשב, ביקש שאעזור לו, ביזבזתי עליו שעה כי בסוף לא עשה כלום ממה שאמרתי לו, והוא דוגמה למישהו שאני חייב כנראה להתחיל לקחת ממנו כסף, שאם לא כן ימשיך לבבל"ת אותי. זו לא פעם ראשונה. :bash:)

אם הייתי מפרסם עצמי כמעבדה להצלת דיסקים, כל היחס שלכם היה שונה :kopfpatsch: . וכמובן שהמחיר היה "מכובד ורציני" והייתם משלמים כמו ילדים טובים, או זורקים דיסק ישן (היצלתי דיסק של 6.4G , מי יוציא עליו אפילו 50 שקל ? אבל יש לו שימוש ! )

והרי כל שהצעתי זה לעזור למי שאין לו כסף או יכולת ל"החליט בשטח" . כי התהליך איננו מכני, דרושה אינטואיציה.

אז הנה לכם שיתוף הידע.

וכל המוסיף גורע.

פורסם

איזה בידור ...

היות והמדובר כאן על שיתוף מידע , אז , ילדודס, שימו לב !   :sleep: .

קודם כל תקראו שוב מה שכתבתי פעמיים ,  אח"כ תכתבו 100 פעם "יקר זה לא ערובה לאיכות או יושר" .

אז לאיזה שיתוף המידע אני מתכוון ? 

ברגע שהזכרתי כסף  - נדלקתם.  ולא משנה שהמדובר על סכום פעוט שבא למנוע ניצול לרעה של טוב ליבי.

( בשבת בבוקר התקשר איתי מישהו שהייתה לו בעיה במחשב, ביקש שאעזור לו, ביזבזתי עליו שעה כי בסוף לא עשה כלום ממה שאמרתי לו, והוא דוגמה למישהו שאני חייב כנראה להתחיל לקחת ממנו כסף, שאם לא כן ימשיך לבבל"ת אותי. זו לא פעם ראשונה.  :bash:)

אם הייתי מפרסם עצמי כמעבדה להצלת דיסקים, כל היחס שלכם היה שונה  :kopfpatsch: . וכמובן שהמחיר היה "מכובד ורציני"  והייתם משלמים כמו ילדים טובים, או זורקים דיסק ישן (היצלתי דיסק של 6.4G , מי יוציא עליו אפילו 50 שקל ?  אבל יש לו שימוש ! )

והרי כל שהצעתי זה לעזור למי שאין לו כסף או יכולת ל"החליט בשטח" . כי התהליך איננו מכני, דרושה אינטואיציה.

אז הנה לכם שיתוף הידע.

וכל המוסיף גורע.

יבוא יום ותצתרך עזרה פה מהאנשים ולא נראה לי שיעזרו לך פה

כי אתה נמצא ברשימה השחורה אחי :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים