פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים סכנה - נזק קבוע למסך.http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6606
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אבל מה זה ה - Direct Access שהם עוזרים להוריד בפורום ? זה נשמע רע לא נשמע כמו אופציה שבא לי במחשב....
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים יכול להיות שבגלל זה יש לי כזה סגול בצד השמאלי של המסך?זה לא משתנה זה נשאר בהכל כאילו זה מחובר למסך
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים אבל מה זה ה - Direct Access שהם עוזרים להוריד בפורום ? זה נשמע רע לא נשמע כמו אופציה שבא לי במחשב.... צודק ניראה כמו נסיון להתקנת ROOT KIT
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים במסכים עם חיבור DVI יש אפשרות לכוון את הפרמטים של המסך שמכוונים בכפורים דרך תוכנה במחשבזה לא שינוי בהגדרות של הכרטיס מסך, זה שינוי של ההגדרות במסך (ממש כאילו לחצתם בעצמכם על הכפורים)יש מצב שהתוכנה של NVidia לא עושה את זה כמו שצריך ודופקת את המערכת הפעלה של המסך, בעיקר זה נשמע הגיוני.
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים קיצר, אני לא רוצה לדפוק את המסך שלי המחובר ב - DVI, אני אמתין כמה שבועות עד התקנת ה - Forceware, נראה אם זה יעורר מהומה בקרב הגיימרים...ואז נידע עד כמה המצב גרוע...
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים במסכים עם חיבור DVI יש אפשרות לכוון את הפרמטים של המסך שמכוונים בכפורים דרך תוכנה במחשבזה לא שינוי בהגדרות של הכרטיס מסך, זה שינוי של ההגדרות במסך (ממש כאילו לחצתם בעצמכם על הכפורים)יש מצב שהתוכנה של NVidia לא עושה את זה כמו שצריך ודופקת את המערכת הפעלה של המסך, בעיקר זה נשמע הגיוני.תיהיה בטוח שאן-וידיה כבר היו עושים משהו עם זה..
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים תיהיה בטוח שאן-וידיה כבר היו עושים משהו עם זה..עבר פחות משבוע מאז ההוצאה, בשביל שהם ישנו משהו הם צריכים גל רציני של תגובות, אני נותן לזה חודש...
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים זה נישמע לי ממש בולשיט.א. רוב האנשים לא משתמשים באופציה דרך הדרייברים.ב. איך זה שכל העולם לא מעלה רעש על דבר כזה (בשום אתר מכובד לא קראתי ולא ניתקלטי במשהו כזה).ג. מי שמאוד מודאג מוזמן לשלוח מייל ל-NVIDIA עם השאלה ולשטף אותנו בתוצאה (אני אישית לא מודאג).
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים זה נישמע לי ממש בולשיט.א. רוב האנשים לא משתמשים באופציה דרך הדרייברים.ב. איך זה שכל העולם לא מעלה רעש על דבר כזה (בשום אתר מכובד לא קראתי ולא ניתקלטי במשהו כזה).ג. מי שמאוד מודאג מוזמן לשלוח מייל ל-NVIDIA עם השאלה ולשטף אותנו בתוצאה (אני אישית לא מודאג).התקנת את ה - forceware המדובר ?
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים זה לא שטות זה קרה גם לי (F700P) זה שינה לי איכשהו את הבהירות למינימום אבל בתפריט של המסך זה היה על מקסימום ושניסיתי גם לשנות בדריברים לא עזראני לא זוכר איך יצאתי מזה בסוף אבל בהחלט שברתי את הראש ביגלל זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.