עבור לתוכן

בחירת נתב WIFI

Featured Replies

פורסם

בשביל חבר טוב טוב:

אני מחפש נתב אלחוטי לעד 5 או 7 משתמשים לגלישת wi-fi

יש לי היום נתב של level 0ne שמכסה לי ארבעה משתמשים באיזור הקראואנים ואני לא מאד מרוצה

איזה חברה כדאי מבחינת פיירוול מובנה וטווח ריאלי טוב (רדיוס אפקטיבי מהנתב לגלישה 70 מטר) ?

עזרה מגובה בנסיון תתקבל בברכה :)

פורסם

המרחק הזה הוא פתוח או שיש קירות בדרך?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש קירות היות והסביבה היא סביבת קרוואנים

פורסם

קשה לי להאמין שתקבל מנתב 802.11g כלשהו טווח כזה.

על מנת לגלוש בטווחים האלה, שים עין על נתבי הMimo, או בשמם הלא רשמי (התקן לא סופי עדין) 802.11n.

הבעיה היא שהם עדין קצת יקרים, וקשה למצוא בארץ את הדגמים הטובים.

פורסם

בשביל להגיע למצב של 70 מטר.. תצטרך לעשות WDS. שזה שירשור נתבים.

בשביל להגיד לך עוד כמה נתבים תצטרך בשביל זה תצטרך לעשות בדיקות לכמה רדיוס הנתב שלך נותן ואז תחשב כמה תצטרך.

אבל לא יותר חכם פשוט לקחת קרוואן באמצע לשים שם HUB ואז לקנות כבלי רשת.

כבלי רשת עולים איזה 1.8 למטר. אז בוא נגיד 35 מטר ל5 משתמשים. כולל SWITCH שעולה בסביבות 200 שקל עם 8 פורט.

גם אתה מקבל חיבור יותר מאובטח. גם המהירות של הרשת גבוהה בהרבה ויציבה יותר.

וגם אתה חוסך לך כאבי ראש בעתיד.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות. הרעיון של רשת חוטית בעייתי היות והכוונה היא לתת לאנשים עם לפטופים לשבת בשטח ולגלוש להנאתם לאור הירח :)

פורסם

אם הכוונה היא זו "נשמע רומנטי"

אז אני מניח שאתה צריך לבחור ראוטר עם טווח גדול - לא זוכר כרגע שמות בטוח שתמצא כאן או שימליצו לך (MIMO).

ופשוט מאוד לקנות אנטנה או שניים טובות חיצוניות ולהתקין אותם על הגג. זה יתן כיסוי לאיזור של כמה עשרות מטרים.

עריכה:

במחשבה שניה, זה לא יעזור כי הראוטר אולי יגיע למחשבים הנישאים אבל לא בטוח שהנישאים משדרים מספיק חזק כדי להגיע לראוטר.

אז הפתרון הטוב ביותר (כנראה) לכיסוי שטח באמצעים ביתיים הוא להקים רשת WDS כמו שמישהו כאן כבר הציע:

http://www.3com.co.il/News/UArticle.asp?id=161

זה לא יהיה זול אבל תוכל לכסות את השטח שתרצה.

פורסם

לנתבים של קומפקס , יש תמיכה ב-WDS כבר הרבה זמן בכמה אופנים. אני הייתי מציע לך, לרכוש נתב דגם NP27G או NP28G , (אפשר גם עם כרטיס רשת WLU108G ), אשר הנם מבוססי ATHEROS , המקביל של MIMO וזמין בארץ. תנסה לרכוש דרך משרדיה, אתה יכול להחזיר אם לא יתאים לך. אני רכשתי מהם את הנתב לשם בדיקת עבירות בממ"ד , והוא עובר אותו ללא בעיות. נראה לי גם שבמקרה שלך תקבל תוצאות טובות.

פורסם

תודות לכולם על ההיענות והטיפים. נעזרתי בכולם ובמיוחד בזו של itsharks

שלחתי מייל תמציתי לקומפקס ישראל ותוך 5 דקות נחת לי בנייד מנכ"ל החברה איתן עם ים של אפשרויות תפורות לצורך הספציפי שלנו.

אני הולך לבדוק בשטח את ההצעה ואדווח בהקדם.

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

חחח...איש ההר. את זה עוד לא שמעתי :lol: בכל מקרה תודה לכולם. עזרתם מאוד למנוע נפילה של איש ההר לתהום. אינטגרל - איש הגבעה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים