עבור לתוכן

בעיה בצורב מסוג GCE-8525B

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש צורב מדגם GCE-8525B

הצורב תמיד היה עושה לו בעיות ועכשיו אחרי הוספת Ram למערכת (בעבר חשבתי שזה יכול להיות הגורם) אני רוצה לרדת לשורש העניין.

הבעיה היא כזאת, הצריבה מסתיימת בהצלחה ( Nero 7 ) אבל בפועל בדיסק יש הרבה בעיות כשמנסים לקרוא את אותו לאחר מכן. באודיו השירים קופצים וב Data יש המון בעיות בקבצים לדוגמה אין אפשרות לצרוב CD ולאחר מכן להעביר את כל ה 700 מגה לכונן הקשיח, ההעברה תתקע באמצע תמיד.

בנתיים ניסיתי את הדברים הבאים: התקנת XP Pro Sp2 חדש) פלאש לכונן לגירסה החדשה ביותר לאותו דגם (1.05) , סגירת כל התוכניות ברקע, החלפת מדיות (TDK, Silver Line וכו') כמו כן הכונן קשיח והצורב, שניהם על Master (ראשי ומשני) בצמה נפרדת. ניסיתי כמה גרסאות של נרו אך עם אותה תוצאה, גם לפני וגם אחרי עדכון הקושחה. כאשר אני מוריד את מהירות הצריבה ל x16 איכות הצריבה משתפרת אך עדיין יש בעיות מורגשות, כגון קפיצה בתקליטורי אודיו, לפעמים הרצועה בכלל לא נקלטת בנגן. הג'ימפור בצורב על מסטר. עדכנתי את המערכת לדרייברים עדכניים (כולל הלוח M) נסיון הבא הוא להחליף תוכנת צריבה אך אני בספק אם שם תיהיה הישועה, בנתיים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני עוד לא חשבתי עליו?

פורסם

תרד מנירו 7, יש לו הרבה באגים, תחזור ל 6 Reloaded הישן והטוב.

פורסם
  • מחבר
ניסיתי כמה גרסאות של נרו אך עם אותה תוצאה, גם לפני וגם אחרי עדכון הקושחה.

זה כולל את 6

פורסם

נשמע כמו שהצורב גוסס, תמיד תוכל לחבר צורב אחר למחשב שלו ותראה אם ישנם אותם הבעיות, או לחלופין לקחת את הצורב הזה ולהתקין אותו על מחשב אחר.

כמה זמן יש לו אותו?

פורסם
  • מחבר

בערך שנה.. הצורב לא שלי.

אם אני לא ימצא פתרונות אחרים אני יקח את הצורב למחשב שלי ויבדוק את העניין.

פורסם

כנראה שהצורב דפוק, וסיים את חייו היעילים - זה קורה הרבה בצורבים של LG חלק מחזיקים מעמד טוב מאוד ועובדים ללא הפסקה וחלק גומרים מהר מאוד, לחבר שלך לא היה מזל.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ברשת בעיות דומות לאותו דגם, ממה שמצאתי לא דווח על צורב תקול אלה על בעיה שנוצרה בדרך. מישהו נתקל בדיון בנושא צורבים תקולים שפשוט צורבים שגיאות על CD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים