פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים :s05: לאחרונה התחלתי להתעניין באובר קלוקינג, יצא לי לקרוא על הנושא לא מעט ופחות או יותר מובן לי על מה מדובר. דבר ראשון - הביוס שלי חסום לאובר קלוקינג והבנתי שיש תוכנות שעוקפות את החסימה! אז אם מישהו מעוניין לעזור - אני צריך המלצות/קישורים. דבר שני - מן הראוי לציין שאני לא מחפש להגזים עם הOC וכרגע גם לא מתכוון להוסיף עוד אמצעי קירור; טמפ' הCPU שלי עומדת בין 32-43 וכך גם לוח האם. בואו נגיד שאני אהיה מבסוט אם אני אגיע ל 3.0 GHZ ... [אם זה נחשב מתון...] אני מעוניין גם להמריץ את הכרטיס מסך ואת הזכרון אם אפשר גם כן! [ובלי קשר - אני עומד לרכוש זכרון PC3200 1GB בסטיק אחד מתישהו בחודשים הקרובים] דבר שלישי - מכיוון שאני חדש בתחום ואני לא רוצה להתעסק בזה לגמרי לבד , אשמח אם אני אקבל עזרה מכם - בהתאם לתצורה של המחשב שלי [אני מניח שאתם מבינים עניין ויודעים דבר או שניים על OC ) Intel Pentium 4 Northwood, 2400 MHz 18 x 133 Intel Silver Reef D845PESV 6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X - 128 MB 256*2 DDR PC2700 333MHZ Creative SB Live! 5.1 Digital WD - 80GB NEC DVD-RW ND-4550A ASUS DVD-ROM 16x/48x DVD-ROM הממ...אז זהו פחות או יותר... אם אתם צריכים עוד נתונים - אתם מוזמנים לשאול! מקווווה שתוכלו לעזור לי!!! תודה מראש, Me
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.