פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים לפני כמה שנים שמעתי שיר שלהם ועד אתמול לא ידעתי איך קוראים לשיר או ללהקה. (אתמול גיליתי במקרה)השיר ששמעתי הוא מתוך האלבום Proud Like A God ונקרא Open Your Eyes.מישהו מכיר אותם ויכול לספר לי על הסגנון שלהם ועד כמה שאר השירים שלהם דומים לשיר הזה? (שדווקא מצא חן בעיני)
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר כי אני רוצה חוות דעת של אנשים שיגידו לי כמה הסגנון שלהם קרוב לשיר היחיד שלהם שאני מכיר, לא סתם ביקורת על האלבום.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים הנאצים האלה?הרגת אותי...עכשיו שמעת את השיר? ...שיר שיצא בשנות התשעים אולי...משהו כזה...להקה גרמנית ששרים באנגלית כמו WANNABIES...
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר הרגת אותי...עכשיו שמעת את השיר? ...שיר שיצא בשנות התשעים אולי...משהו כזה...להקה גרמנית ששרים באנגלית כמו WANNABIES...לפני כמה שנים שמעתי שיר שלהם...learn to read dumbass!Delirium, כן הם גרמנים.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים יופי...אז מה עכשיו אתה רוצה? שקל?!...אני לא מבין מה כל הפואנטה של הדיון הזה בכלל...?!מה היה המוטיב המרכזי שלך בפתיחת הדיון הזה?...
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים רוצה לדעת איך הם נשמעים? תקשיב בעצמך.אמאזון נותנים לשמוע בערך 30 שניות מכל שיר.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר אני לא מבין מה כל הפואנטה של הדיון הזה בכלל...?!מה היה המוטיב המרכזי שלך בפתיחת הדיון הזה?... מישהו מכיר אותם ויכול לספר לי על הסגנון שלהם ועד כמה שאר השירים שלהם דומים לשיר הזה? (שדווקא מצא חן בעיני) learn to read dumbass! :
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים אני דיסלקטית!!! לא צחקתי עליך אם לא הבנת,צחקתי על מה שאמרת,וכן גם אני קצת דיסלקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.