עבור לתוכן

מחירי זכרונות הבדלי מחירים מזוויעים בין הארץ לח"ול

Featured Replies

פורסם

שזה אומר?

זה אומר שהזכרונות של Corsair נועדו לשרתים בזמן שהזכרונות של TwinMOS נועדו למחשבים אישיים. מרכיבים שאמורים לתפקד בשרתים דורשים אמינות ברמה גבוהה בהרבה מאלו שנועדו למחשבים אישיים, והמחיר עולה בהתאם. אלו לא זכרונות שקולים!

ECC הם ר"ת של Error Correction Code. מדובר על זיכרון נוסף ברכיב שמאפשר איתור - ובמקרים מסויימים גם תיקון - של שגיאות זיכרון.

Registered משמעו שיש רגיסטרים בין הזיכרונות לערוץ בלוח האם. זה אמנם מאיט במקצת את מהירות העבודה שלהם, אבל מוריד בצורה משמעותית את צריכת הזרם מהערוץ, מה שמאפשר הוספה של יותר DIMM-ים. במחשב אישי בד"כ לא תמצא יותר מארבעה חריצים לזכרונות, בשרתים ראיתי כבר 16 כאלו.

פורסם
  • מחבר

איסתרא בליגנא

ההשוואה הייתה יותר כללית

הבנתי את הטעות שלי בהשוואה...

הכוונה הייתה להבדלי המחירים שערורתיים בין זכרונוות שע"פ הנתונים היבשים,

נראים אותו הדבר - ההבדלים חוזרים גם בזכרונות אחרים של חברות אחרות כגון: ocz , g-skill וכוו...

מקווה שהבהרתי את עצמי.

עמית.

פורסם

אבל על פי הנתונים היבשים הם לא אותו דבר. חלק מהנתונים שלהם זהה, זה הכל.

פורסם

amilo

כאשר הנתונים זהים (ערכה של 2 זכרונות במהירות DDR 400MHz זהים ברמת החומרה לצורך העניין)

ההבדלים יכולים להיות טמונים בצ'יפים, ב PCB, או בבדיקות שהזכרון עובר לפני צאתו מהמפעל (יותר על המושגים צ'יפים ו PCB אפשר לקרוא בדיון שאלות נפוצות המודבק)

פורסם
  • מחבר

amilo

כאשר הנתונים זהים (ערכה של 2 זכרונות במהירות DDR 400MHz זהים ברמת החומרה לצורך העניין)

ההבדלים יכולים להיות טמונים בצ'יפים, ב PCB, או בבדיקות שהזכרון עובר לפני צאתו מהמפעל (יותר על המושגים צ'יפים ו PCB אפשר לקרוא בדיון שאלות נפוצות המודבק)

קראתי את הדביק לפני הנושא כמובן :) אבל לא מצאתי תשובה..

אוקיי אז ישנם הבדלים באיכות הזכרונות...

עד כמה ההבדלים באים לידי ביטוי?

והאם אפשר לצמצם אותם בעזרת O.c לזכרון ?

פורסם

קראתי את הדביק לפני הנושא כמובן :) אבל לא מצאתי תשובה..

אוקיי אז ישנם הבדלים באיכות הזכרונות...

עד כמה ההבדלים באים לידי ביטוי?

והאם אפשר לצמצם אותם בעזרת O.c לזכרון ?

זכרונות עם נתונים זהים יתנו ביצועים מאוד קרובים, קרובים עד כדי כך שלא תרגיש לחלוטין בהבדל. אין בכלל מה לצמצם.

ההבדל יכול להיות דווקא ביכולות OC, או עבודה בתזמונים הדוקים יותר מה -SPECS.

פורסם
  • מחבר

אההה

אז בעצם בנתוני סטוק זכרונות עם נתוניי בסיס זהים , יפעלו קרוב מאוד אחד לשני אז בעצם ההבדל הוא ביכולות האובר שלהם...

אוקיי אני חושב שהבנתי...

תודה חברה ;D

פורסם

זה לא קשור רק ליכולות האובר שלהם.

זה קשור גם לתכונות, לצ'יפים ולPCB כפי שליאור הסביר

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור רק ליכולות האובר שלהם.

זה קשור גם לתכונות, לצ'יפים ולPCB כפי שליאור הסביר

צ'יפים וpcb כן קשורים לאובר כי זכרון מבוסס bh-5 לא יגיע לאותה מהירות כמו שבב המבוסס tccd , אבל הוא יגיע

לתזמונים נמוכים יותר במהירות יותר נמוכה(אמנם עם יותר מתח, אבל נניח ויש לי לוח שמספק כאלה מתחים)

ו pcb איכותי יותר גם קשור לאובר וגם להורדת רעש אלקטרוני או איך שלא קוראים לזה... :xyxthumbs:

פורסם

אני חש חשק מעניין להזמין קצת זכרונות לארץ

ההבדלים האלא ידועים לי

אבל אחרי שרואים את זה פה, מרגישים שבאמת שווה להזמין כמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים