עבור לתוכן

הצעות לשיפור המצב [יש תמונות]

Featured Replies

פורסם

...

:screwy:

:lol::smile1::kopfpatsch:

(אלו הסמיילים שמתארים את זה...)

פורסם

משום מה אני לא מצליח לשלוח לך (פותח הת'רד) הודעה פרטית

במקרה קוראים לחבר שלך מאור ?

פורסם

NEVER FALL ASLEEP הרבה יותר מצחיק.

עריכה: ועזוב אותך ממלח. קח קערת מים, שים את היד שלו בפנים ותראה אותו מרטיב. תדאג שזה רק לא יהיה על הריהוט שלך...

פורסם

^^^

חח הדבר הזה באמת עובד אם שמים תידיים בקערה של מים??

פורסם

הכי טוב זה כששמים רגל בתוך מים אבל זה מסובך אלא אם הבנאדם נרדם בישיבה על ספה/כורסה ובלי נעליים. וכן, זה עובד ב-90% מהמקרים.

פורסם

חחח כן כן עשינו את זה אני וחברים לחבר טוב שלי הוא נירדםם לא ישן יומיים וחצי !! היינו בטיול של שבוע !!

נירדם באוהל בדואי לקחנו קערה של מים קפואיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שמנו ת'יד שלו בתוך הקערה, בדיוק הפעלנו סטופר כדי לראות כמה זמן ייקח לו עד שהוא משתין....

פתאוםםם חחחחחחחחחחחחח מתחיל להשתין ולא מפסיק.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אחחח אני מת על הקטעים האלו

אני וחברים שלי עשינו ערב פוקר אצל חבר, אז אחד שתה יותר מדי (לא חכם לשתות בזמן פוקר) ונרדם שם, והוא לא זז אפילו לא תנועה אחת קטנה, אז עשינו עליו מגדלי קלפים, ולחבר שלי עלה רעיון לצייר לו זיין ממש על הפה וכשהוא קם אחרי כמה שעות כל פעם שהוא פתח את הפה זה היה נראה כמו זין מדבר

וגם כתבנו הומו בגדול כזה על המצח

פורסם

NEVER FALL ASLEEP הרבה יותר מצחיק.

עריכה: ועזוב אותך ממלח. קח קערת מים, שים את היד שלו בפנים ותראה אותו מרטיב. תדאג שזה רק לא יהיה על הריהוט שלך...

מאיפה ההאגיס (לא הטיטולים) האלה? יש להם הרבה גרפיות וגרופים!

פורסם

מאיפה ההאגיס (לא הטיטולים) האלה? יש להם הרבה גרופיות וגרופים!

פורסם

מאיפה ההאגיס (לא הטיטולים) האלה? יש להם הרבה גרופיות וגרופים!

שיט טריפל פוסט, שונא שזה קורה..... אפשר למחוק את שתי ההודעות הראשונות בבקשה?

פורסם

פעם לחבר שלי שמנו נייר בין האצבעות ברגליים, הדלקנו וברחנו חחחח זה היה מצחיק הוא צרח ורדף אחרינו קילומטרים.. כמובן שהוא הבין שזה היה בצחוק...

ולי הייתה בעייה של התעוררות אז יום אחד שפכו עלי מים שהקרח שהיה בהם נמס במשך הלילה והתעוררתי טוב טוב או שפעם הלכו לים הביאו מדוזה עם מים בשקית ושמו מעל הראש שלי בשביל שאני אתעורר מהריח ו... התעוררתי! אחר כך החדר שלנו שבוע שלם היה מסריח כי נשפכו אחר כך מים בדרך לבחוץ וגם מחוץ לדלת נשפך כמעט ליטר מי ים עם מדוזה מתה שהסריחה את המים רצח.

פורסם

מאיפה ההאגיס (לא הטיטולים) האלה? יש להם הרבה גרפיות וגרופים!

נורווגיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים