עבור לתוכן

המחשב מסרב לעלות-משהו עם ההארד דיסק

Featured Replies

פורסם

אוקי,

היה לי מסך כחול בזמן ששמעתי מוזיקה,עשיתי ריסט,המחשב עולה,ההאוזניות לא עובדות (המדוזה שלי,הם בUSB),מנסה לסדר,מתקין דריורים מחדש לאוזניות המחשב לא קולט אותם...משחק קצת אם כפתור ההפעלה שלהם,ופוף המחשב נעצר,עושה ריסט,המחשב עושה בוט ואז עובר בסטאפ של הרייד מגיע לבדיקת החלקים המחוברים עושה כל מיני בדיקות לא רגילות משהו עם הרבה fים,ואז הוא אומר put boot disk and press enter.

מכניס את הדיסק של ג'יגהבייט ואז הוא מגיע למסך שאומר searching emi או משהו בסגנון ואז הוא מזהה את הדיסק של ג'יגהבייט ושואל אם לעשות בוט מהדיסק אם אני לא אומר לו הוא נתקע בbooting from hard drive,אם כן אז הוא אומר לי שההארד דיסק לא מותקן,בדקתי בסטינג של הרייד וההאר דיסק מזוהה,אין ריח של שרוף ממנו וכו'.

ניסיתי לשים את ההארד ברייד ואז הוא אומר לי שההארד שלי לא תומך xpress recovery,או שהוא מגיע למסך של סייפ מוד ואז אני מנסה להיכנס לסייפ מוד והוא אומר שיש שגיאות עם כל מיני דברים שקשורים לרייד.(כל אחד ממהדברים קורים אם אני שם את ההארד בסוגים שונים של ריידים...)

אני חייב את המחשב לעבודה,ובלפטופ הזה אין לי חצי מהמחומר שהיה שם...לכן אי מקווה שאני ימצא לה פיתרון לפני שאני ימסור את המחשב לטכנאי...

יש פתרון לבעיה הזאת?

עריכה: שכחתי לציין ששלושה וירוסים נכנסו לchest של הavast שלי.(כלומר מבודדים)

פורסם
  • מחבר

המחשב עושה בוט ואז עובר בסטאפ של הרייד מגיע לבדיקת החלקים המחוברים עושה כל מיני בדיקות לא רגילות משהו עם הרבה fים,ואז הוא אומר put boot disk and press enter.

מכניס את הדיסק של ג'יגהבייט ואז הוא מגיע למסך שאומר searching emi או משהו בסגנון ואז הוא מזהה את הדיסק של ג'יגהבייט ושואל אם לעשות בוט מהדיסק אם אני לא אומר לו הוא נתקע בbooting from hard drive,אם כן אז הוא אומר לי שההארד דיסק לא מותקן.

בדר"כ הוא לא היה ברייד,ואין שם שום פיתרון לבעיה שלי....(כלומר שניסיתי בהתחלה הוא לא היה ברייד והיה את הבעיה הזאת ^)

אולי אני צריך לפרמט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים