עבור לתוכן

לא מפריע לכם לקנות מ- איקאה שהבעלים שלה הוא נאצי ?

Featured Replies

פורסם

20 דפים שכנראה לא טרחת לקרוא , אף אחד לא אמר שהוא גרמני, כבר נאמר שהוא שבדי :cool2:

• תגובות 275
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז הוא היה פעם בתנועה ניאו נאצית אז????

20 דפים על בולשיט מסביב לבלגן הזה????

לאנשים שלא מתאים להם שלא יקנו מוצרים של החברה או כל חברה גרמנית אחרת כי אחרי הכל הסבים הההורים שלהם היו כמעט כולם נאצים

על תקנו מוצרים של יפן או תכנונים של היפנים כי פעם הם היו בעלי ברית של גרמניה הנאצית

זהו לנעול וואי וואי דיון כזה מטומטם 23 דפים!! :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אז הוא היה פעם בתנועה ניאו נאצית אז????

אתה יודע שגם היטלר לא היה גרמני...

זהו לנעול וואי וואי דיון כזה מטומטם 23 דפים!! :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy:

אה, והדיון מטומטם... ::)

פורסם

א) "חופש המחשבה והדיעה" אינו דומה לחופש הביטוי.  בן אדם רשאי לחשוב ולגבש דיעה ככל שיעלה על דעתו ללא מגבלה (וזה נכון בכל מקום בעולם לעניות דעתי)

אולם ברגע שהאדם פתח את פיו (או את המקלדת שלו) והביע את מחשבותיו בפומבי, אין עוד עסקינן בחרות המחשבה אלא בחופש הביטוי וזכות זו אינה בלתי מוגבלת

ב) לידיעת החברים Rinkadink  ו Chymes

הסתה לגזענות היא עבירה פלילית על פי החוק בישראל (סעיף 144ב לחוק העונשין).  העונש המקסימאלי הקבוע בחוק על עבירה זו הוא מאסר חמש שנים.

http://www.netlaw.co.il/it.asp?ItemID=625

לעניות דעתי, דבריו של Chymes המצוטטים למעלה (מלבד שאט הנפש והסלידה שהם מעוררים בי) בהחלט נופלים בקטגוריה של הסתה לגזענות ומהווים עילה לתלונה במשטרה

ודרך אגב, הבעלים של אתר זה מחזיק באחריות פלילית לכל מה שמפורסם בו

במינימום הייתי מצפה לאיזושהיא פעולה מצוות האדמיניסטרטורים...

איפה אתה רואה פה הסתה לגזענות, אהבל? אני מביע את דעתי. נקודה. אני לא אומר לאנשים "טוב, בואו נשרוף בתים של שחורים". אני אמרתי שאני לא אוהב שחורים. אני.

פורסם

אה, והדיון מטומטם...  ::)

כן ידעתי שהיטלר לא היה גרמני SO

עזוב להגיד מה אני באמת חושב אלייך עומרי לא פה וגם לא בפרטי :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

הוא לא היה גרמני אז מה הוא היה??

פורסם

כמו שזכור לי אוסטרי.

פורסם

היטלר היה אוסטרי במקור

פורסם

מעריכים שהוא היה יהודי ומשפחתו היגרו בכלל מפולין

פורסם

נאצי נשאר נאצי? אתה באמת רוצה לומר לי שאתה מאמין באותם דברים שהאמנת בהם לפני 10 או 20 שנה?

[ltr]yea, borg still believes all arabs should be killed.[/ltr]

פורסם

אז מה אז כל הרוסים עדיין קומוניסטים כי הם היו כאלה אהה?? חח והם שוב רוצים קומוניזם?? אהה חחח זה סתם עוד נקודת מבט קטנה אם נאצי נשאר נאצי אז קומוניסטי נשאר קומוניסטי אז יש הרבה כאלה בארץ לך תדע מה הם ירצו לעשות מחר להשתלט על המדינה ולהפוך אותה למדינה קומוניסטית חחח

אחחח כבר נשבר לי מהבולשיט הזה חחח הדיון הזה מצחיק

פורסם

[ltr]yea, borg still believes all arabs should be killed.[/ltr]

I believe so too

וזה באמת כבר הפך לוויכוח מטומטם...

פורסם

אז מה אז כל הרוסים עדיין קומוניסטים כי הם היו כאלה אהה?? חח והם שוב רוצים קומוניזם?? אהה חחח זה סתם עוד נקודת מבט קטנה אם נאצי נשאר נאצי אז קומוניסטי נשאר קומוניסטי אז יש הרבה כאלה בארץ לך תדע מה הם ירצו לעשות מחר להשתלט על המדינה ולהפוך אותה למדינה קומוניסטית חחח

אחחח כבר נשבר לי מהבולשיט הזה חחח הדיון הזה מצחיק

רק שקומוניזם זה לא משהו לא חוקי בארץ, ואפילו יש מפלגה קומוניסטית שרצה לכנסת (יחי ההבדל הקטן בין מה שאתה אמרת)...

פורסם

אני מותרד רק מזה שכל מה שקניתי שם לא שורד שנה (אם בכלל אפשר להרכיב אותו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים