פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים נאצי הוא בנאדם עם דעות פוליטיוות שגויות (ככה אני חושב) לא כל גרמני הוא נאצי. למשל דוד שלי טס כמעט כל חודש לגרמניה והוא דווקא נהנה מאוד להיות שמה.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים נאצי הוא בנאדם עם דעות פוליטיוות שגויות (ככה אני חושב) ומעוותות עד כדי כך שהוא מחליט לעשות רצח עם. לא כל גרמני הוא נאצי. למשל דוד שלי טס כמעט כל חודש לגרמניה והוא דווקא נהנה מאוד להיות שמה.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים אתה מנסה להחזיר את הסצנה שהייתה בראשית ימי המדינה, שניסו להחרים כל דבר גרמני?למה להיות דפוק בעל דעות קדומות?נגיד שהוא נאצי (אני לא אומר שהוא כן, אני פשוט לא יודע) אז מה? הוא בן אדםהכל זה עניין של ביקוש והיצע, אתה רוצה לקנות ממנו משהו, והוא רוצה למכורלמי אכפת מה הוא?
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מסכים איתך יעקוב - אתה רוצה תקנה לא רוצה אל תקנהוסליחה על הדאבל פוסט קרה בטעות
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר נאצי הוא בנאדם עם דעות פוליטיוות שגויות (ככה אני חושב) לא כל גרמני הוא נאצי. למשל דוד שלי טס כמעט כל חודש לגרמניה והוא דווקא נהנה מאוד להיות שמה.אז אתה לא מבין על מה אני מדבר,קודם כל הבעלים של איקאה הוא בכלל לא גרמני כי אם שבדיוהוא היה חבר במפלגה הנאצית בשבדיה כאשר היתה נתונה תחת הכיבוש הנאצי.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים אתה מדבר על האיש הזה שנוסע באוטובוסים כל יום למרות שהוא אחד מהאנשים העשירים בעולם??מי אמר שהוא בכלל נאצי.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר אתה מנסה להחזיר את הסצנה שהייתה בראשית ימי המדינה, שניסו להחרים כל דבר גרמני?למה להיות דפוק בעל דעות קדומות?נגיד שהוא נאצי (אני לא אומר שהוא כן, אני פשוט לא יודע) אז מה? הוא בן אדםהכל זה עניין של ביקוש והיצע, אתה רוצה לקנות ממנו משהו, והוא רוצה למכורלמי אכפת מה הוא?ז"א שאם אל-קעאידה יפתחו פה רשת המבורגרים, אין שום בעיה עם זה שישראלים יאכלו בה
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים אתה מדבר על האיש הזה שנוסע באוטובוסים כל יום למרות שהוא אחד מהאנשים העשירים בעולם?? מי אמר שהוא בכלל נאצי. LOL אבל זה נכון הערך של איקאה עבר את הערך של מייקרוסופט והמנכ"ל של איקאה נוסע באוטובוס.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר גוגל ותמצאוברור שהוא מדגיש את המילה former (לשעבר) , אבל אנטישמי נשאר אנטישמי עד יומו האחרון
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים גם אם תילך תגיד את זה בטלויזיה לא נראה לי שהמכירות שלהם בארץ ירדו.כי הישראלים עם מטומטם שמחפש בזול לא משנה כלום.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר גם אם תילך תגיד את זה בטלויזיה לא נראה לי שהמכירות שלהם בארץ ירדו.כי הישראלים עם מטומטם שמחפש בזול לא משנה כלום. זה עצוב , כי מעבר לבעייתיות שבלתרום לעסקיו של נאצי, יש כאן גם סוג של כרסום בזכרון השואה, הישראלים באמת לא רוצים לדעת ולא רוצים לשמוע, תן להם את המאזדה, הסלולרי לראות כוכב נולד לחיות את הטמטום ולא לזכור מה עבר על הדורות הקודמים שלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.