עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KNOPPIX Linux Live CD - חיבור לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

הורדתי את מערכת ההפעלה הזו לצורך התנסות ויש לי שאלה, כיצד מתחברים לאינטרנט?

ברשותי מודם ADSL פנימי (GlobespanVirata PCI ADSL WAN Modem) והספק שלי הוא 012.

עוד שאלה על הדרך, איך מוסיפים תמיכה בעברית?

תודה מראש.

פורסם

אני לא יכול לעזור לך לגבי המודם ADSL הפנימי, וגם לא לגבי התמיכה בעברית בקנופיקס. אבל, אני יכול להגיד לך שאם אתה רוצה עברית, אז אתה יכול להוריד את כינרת או קזית שהן גירסאות של קנופיקס בעברית.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר למצוא מידע על כנרת?

ומה לגבי האינטרנט? למישהו יש פיתרון?

פורסם

איפה אפשר למצוא מידע על כנרת?- היה לי את כינרת סתם הוצאה מגוכחת שלא נדבר על התירגום תירגמו דגים ברבים ל "FISHS" לא ממלוץ להתקרב לזה אבל אם אתה רוצה להתנסות יש פורום יותר רצינים כפי שכבר הרבה אמרו כאן ב WHATSUP.CO.IL יש הרבה יותר מדי אנשים בתחום של לינוקס ומערכות קוד פתוח..

ומה לגבי האינטרנט? למישהו יש פיתרון?- אין לי מושג לי יש חיבור קבוע כך שהוא מתחבר אוטומטית כיודע רבים ממשתמשי הלינוקס אינם יודעים להתחבר לאינטרנט לבדם ..

פורסם

למודם ADSL שהוא פנימי PCI - צריך דרייברים בשביל להתחבר לאינטרנט

עד כמה שאני יודע, - למודים של ROTAL , כמו שיש לך (גלובספן) - אין דרייברים בשביל לינוקס.

אז לא תוכל להתחבר

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&q=rotal+pci+adsl+linux+drivers

תלך תיקח מבזקסטור מודם שמתחבר בכ.רשת ותעבוד איתו בתצורת PPPOE (אם אני לא טועה מגיע לך מודם רשת בחינם, כי מעולם לא לקחת מודם מבזק, המודם שבתוך המחשב שלך בטח ניתן ע"י הספקית שלך ממזמן ממזמן, ואתה עדיין זכאי למודם מבזק, חופשי - תברר ב 1800340340 או ב 199)

פורסם
  • מחבר

למודם ADSL שהוא פנימי PCI - צריך דרייברים בשביל להתחבר לאינטרנט

עד כמה שאני יודע, - למודים של ROTAL , כמו שיש לך (גלובספן) - אין דרייברים בשביל לינוקס.

אז לא תוכל להתחבר

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&q=rotal+pci+adsl+linux+drivers

תלך תיקח מבזקסטור מודם שמתחבר בכ.רשת ותעבוד איתו בתצורת PPPOE (אם אני לא טועה מגיע לך מודם רשת בחינם, כי מעולם לא לקחת מודם מבזק, המודם שבתוך המחשב שלך בטח ניתן ע"י הספקית שלך ממזמן ממזמן, ואתה עדיין זכאי למודם מבזק, חופשי - תברר ב 1800340340 או ב 199)

את המודם אכן קיבלתי מהספקית.

לגבי המודם רשת, אני זקוק לכרטיס רשת נוסף בכדי להשתמש בו (יש לי כבר אחד, אבל הוא בשימוש - רשת ביתית)?

האם אני יכול לקבל מודם USB?

פורסם

בשביל מה אתה צריך שני מודמים? :s05:

אתה לא יכול לחבר בחיבור ADSL אחד שני מודמים ADSL במקביל.

אם אתה רוצה רשת בייתית, אז תשתמש ב-Switch או ב-Router.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה אתה צריך שני מודמים? :s05:

אתה לא יכול לחבר בחיבור ADSL אחד שני מודמים ADSL במקביל.

אם אתה רוצה רשת בייתית, אז תשתמש ב-Switch או ב-Router.

???

אני לא רוצה שני מודמים. :nixweiss:

אני שואל אם אני זקוק לכרטיס רשת נוסף (על האחד שכבר יש לי שמשמש לחיבור למחשב אחר בבית) בכדי להשתמש במודם רשת.

פורסם

אם הבנתי נכון, אז יש לך במחשב מודם ADSL פנימי שמשמש לחיבור לאינטרנט, וכרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב שני כדי לאפשר גם למחשב השני להיות מחובר לאינטרנט.

אל תיקח מודם USB, הוא יעשה לך רק צרות.

תיקח מודם רשת שמתחבר לכרטיס רשת, ותקנה Switch או Router.

את ה- Switch תחבר למודם רשת, ואת שני המחשבים תחבר ל-Switch דרך הכרטיסי רשת.

עדיף לקנות Router (יותר יקר) במקום Switch. ה-Router מאפשר חיבור קבוע לאינטרנט בלי צורך בחייגן (ה-Router כולל חייגן אוטומאטי פנימי).

לפני שאתה קונה Switch או Router, תשיג קודם את המודם ADSL החיצוני. תנסה להשיג מודם רשת של אלקטל עם 4 יציאות רשת - דבר שיחסוך ממך את הצורך בקניית Switch (אפשר לחבר למודם ישירות ארבעה מחשבים). כמו כן, את רוב (או כל) המודמים רשת של ADSL אפשר לפרוץ ולהפוך לראוטרים (חוקי, אבל לא נתמך ע"י בזק או ספקיות האינטרנט). במידה ותהפוך את המודם לראוטר, אז לא תצטרך לקנות ראוטר, ויהיה לך חיבור קבוע לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

בקיצור סיבוך אחד גדול.

אני באמת לא מבין את הקטע של לינוקס, למה כל כך קשה לבצע פעולה כל כך פשוטה של התחברות לאינטרנט?

בכל אופן, ירדתי מהעניין, תודה לכולם.

פורסם

בקיצור סיבוך אחד גדול.

אני באמת לא מבין את הקטע של לינוקס, למה כל כך קשה לבצע פעולה כל כך פשוטה של התחברות לאינטרנט?

תנסה להתקין ווינדוס על CD ואז תראה איזה סיבוך

פורסם
  • מחבר

תנסה להתקין ווינדוס על CD ואז תראה איזה סיבוך

זה לא קשור, אי אפשר להתחבר לאינטרנט דרך לינוקס עם המודם הזה.

פורסם

זאת לא האשמה של לינוקס. מי שאשם בכך זה היצרן של המודם שלך שלא הוציא דרייברים ללינוקס (תנסה לפנות באימייל לשירות לקוחות של החברה, אולי בכ"ז יש להם דרייברים ללינוקס).

בכל מקרה, אמרת שמגיע לך מודם ADSL מבזק. כרטיס רשת יש לך בשני המחשבים, אז אם אתה משיג מבזק מודם רשת, אתה יכול לחבר אותו לשני המחשבים באמצעות Switch או Router. במידה ולמודם ADSL יש יותר מיציאת רשת אחת ואתה תהפוך אותו לראוטר, אז אפילו לא תזדקק ל-Switch או Router.

דרך אגב, גם ב-Windows מומלץ להתחבר לאינטרנט מהיר באמצעות ראוטר. זה פשוט הרבה יותר נוח (יש לך חיבור קבוע בלי צורך בחייגן).

פורסם

זאת לא האשמה של לינוקס. מי שאשם בכך זה היצרן של המודם שלך שלא הוציא דרייברים ללינוקס (תנסה לפנות באימייל לשירות לקוחות של החברה, אולי בכ"ז יש להם דרייברים ללינוקס).

בכל מקרה, אמרת שמגיע לך מודם ADSL מבזק. כרטיס רשת יש לך בשני המחשבים, אז אם אתה משיג מבזק מודם רשת, אתה יכול לחבר אותו לשני המחשבים באמצעות Switch או Router. במידה ולמודם ADSL יש יותר מיציאת רשת אחת ואתה תהפוך אותו לראוטר, אז אפילו לא תזדקק ל-Switch או Router.

דרך אגב, גם ב-Windows מומלץ להתחבר לאינטרנט מהיר באמצעות ראוטר. זה פשוט הרבה יותר נוח (יש לך חיבור קבוע בלי צורך בחייגן).

נחמד שהצעת דרך נוספת לפיתרון אבל ממש לא מומלץ רוב החברות גם ש"תומכות בלינוקס" יש אצליהם אולי אזה 5 עובדים שמבינים משהו במערכת והם תמיד תפוסים לחבר שלי לקח כמעט שבוע לתפוס אותם וכאשר הסקריטים שרשמו לו להתחבר לאינטרנט לא פעלו אז הם אומר שיחזרו אילו וגם לא הצליחו לפתור את זה אז הציעו כל מיני פיתרונות נוספים.. כמו שימוש בראטור וכדומה..

בקיצור סיבוך אחד גדול.

טוב אם התייאשת פה אז כנראה שעדיף לך להשאר עם M$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.