פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים שלום, בעקבות בעיית SPYWAREאני צריך להתקין FIREWALL,הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר.יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ?ן
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני מכיר את ה-Kaspersky Anti-Hacker תוכנה לא רעה אבל משום מה יש למחשבים אחרים אליי עדיין PING...אגב, אם יש לך ADSL ומודם רשת אתה יכול להפוך אותו לנתב מה שיתן לך הגנה בסיסית על המחשב.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני ממליץ על Sygate Firewall Personal של חברת Sygate שניתן להוריד מהאתר הרשמי של החברה,בחינם!!!
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני ממליץ על Sygate Firewall Personal של חברת Sygate שניתן להוריד מהאתר הרשמי של החברה,בחינם!!! מצויין?לא נראה לי לאחר ש-Symantec השתלטו על Sygate.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני מכיר את ה-Kaspersky Anti-Hacker תוכנה לא רעה אבל משום מה יש למחשבים אחרים אליי עדיין PING...אגב, אם יש לך ADSL ומודם רשת אתה יכול להפוך אותו לנתב מה שיתן לך הגנה בסיסית על המחשב.בלי שום קשר לדיון לחסום פינג אתה צריך לחסום ICMP
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים Sygateאחלה פיירוול...(חינמי גם יש לי אותו ונכון לעכשיו עושה תעבודה..)כמובן שזה לא מחליף את הסריקות של האנטי וירוס והתוכנות ריגול...(גם וגם..)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מצויין?לא נראה לי לאחר ש-Symantec השתלטו על Sygate.אממ אני משתמש בSYGATE מה רע בו ומה רע בזה שחברת SYMANTEC הזאת קנתה אותו?זה לא שהיא הולכת להרוס אותו סתם כי בא לה.. :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אממ אני משתמש בSYGATE מה רע בו ומה רע בזה שחברת SYMANTEC הזאת קנתה אותו?זה לא שהיא הולכת להרוס אותו סתם כי בא לה.. :s05:אני לא בטוח בכך.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני לא בטוח בכך.אי אפשר לזרוק סתם כך דברים מישהו יכול להגיד לי למה אנשים חושבים שחברת SYMANTEC הולכת להרוס את הסייגט?ZONEALARM חינמי ומצוייןכבד מדי אבל לא נדון על זה..
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני עובד עם Sygate כמעט שנתיים (כל חצי שנה בודק אם יש גירסא חדשה,אם כן,אני מוריד)ולא היה לי תולעת או פריצה למחשב בחיים!(משולב אם האנטי-וירוס AVG FREE EDITION).אז מי אמר שלא ניתן להשיג בחינם הגנה למחשב?מה שבטוח,זה עדיף על ההגנה של נורטון או מקאפי שעולות מעל 200 ש''ח ולא שוות לAVG וSYGATE.ההמלצה שלי היא סייגיט.זון אלארם באמת טוב אבל שוקל המון ומעמיס על המערכת.סייגיט מספק הגנה דומה רק שהוא שוקל כמעט רבע מזון אלארם.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר תודה לכל העונים,נראנ לי אני הולך להתקין את הSYGATE הזה,נראה מה הוא שווה. כי נFIRE WALL של WINDOWS XP SP2 ממש לא הגן על המחשב שלי...
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מה שבטוח,זה עדיף על ההגנה של נורטון או מקאפי שעולות מעל 200 ש''ח ולא שוות לAVG וSYGATE.- זה אחד מהדברים היחידים הנכונים שאמרת.. ההמלצה שלי היא סייגיט.- כנ"ל זון אלארם באמת טוב אבל שוקל המון ומעמיס על המערכת.- יותר מדי מעמיס.. סייגיט מספק הגנה דומה רק שהוא שוקל כמעט רבע מזון אלארם. תודה לכל העונים- בהצלחה. .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.