פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים תכנס למנהל ההתקנים תבדוק אם יש עליו סימן שאלה...תתקין את הדרייברים שלו...(או לחילופין SP2..)
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר אמממ ...אבל מה לבדוק בדיוק ? במנהל ההתקנים אין לי סימן שאלה שם , אך חוץ מזה אין לי מושג ממש מה לעשות . .. אז אתם מציעים לי להוריד SP2? זה יכול להועיל?
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים בSP2 יש שם את הדרייברים ש הUSB2..(ותנסה להסיר אותם ולהדליק תמחשב מחדש שיתקין אותם שוב...)או שתחפש דרייברים ללוח שלך..(אם אתה לא ממש אוהב/רוצה SP2..)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר עכשיו ה USB מזהה לי אך ורק את המצלמה הדיגיטלית.. אבל כל חיבור אחר מצלמת אינטרנט , פלאפון, נגן MP3) הוא לא מזהה ...כיאלו לא חיברתי כלום......
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים תנסה אולי זה יעזור . תלך לקליק ימני על מחשב שלי מאפיינים ,חומרה , מנהל התקנים תבחר ב- universal bus serials controllar וב ROOT HUB קליק ימני , מאפיינים . ובלשונית הספק חשמל תציא את ה V לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת חשמל . כך תעשה בכל ה ROOT HUB זהו בהצלחה דני
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים תנסה אולי זה יעזור . תלך לקליק ימני על מחשב שלי מאפיינים ,חומרה , מנהל התקנים תבחר ב- universal bus serials controllar וב ROOT HUB קליק ימני , מאפיינים . ובלשונית הספק חשמל תציא את ה V לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת חשמל . כך תעשה בכל ה ROOT HUB זהו בהצלחה דני מה הקשר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.