פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים הייאתמול היתה אצלנו הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דולק...אחרי הפסקת החשמל המחשב לא עולה: הוא נדלק, מערכת ההפעלה (windows 2000) מתחילה לעלותאבל נתקע באמצע העליה.ניסיתי לשחזר הגדרות bios - לא עזר.הרצתי scandisk (אתחלתי מדיסקט) והוא תיקן כמה קבצים אבל זה לא פתר את הבעיה.כשאני עולה ב - safe mode command prompt אני רואה שהוא נתקע בטעינה של הקובץ agp440.sysיש למישהו רעיון מה עוד כדאי לי לנסות?ועוד שאלה - יש לי ghost של המחשב ולא אכפת לי לפרמט ולהתקין שוב, אבל האם זה בטוח יעזוראו שאחרי זה אני עשוי להשאר עם אותה בעיה?תודה!
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים יכול להיות שההארד דיסק שלך נידפק בסריקה צריך להופיע לך סקטורים פגומים בהארד דיסק אז הקובץ שלא נטען כניראה יושב בסקטור פגום . תתקין את החלונות מחדש על החלונות שלך הוא פשוט יתקין מחדש את אותם קבצים פגומים.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים לפני שאתה מפרמט תתקין מחדש את חלונות על החלונות במקרה הטוב זה יחליף לך את הקבצים הבעייתים
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים חברים לפני שאתם מגיבים תבדקו מה זה הקובץ הזה.תבצע את הפיתרון הזה.http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324764
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים חברים לפני שאתם מגיבים תבדקו מה זה הקובץ הזה.תבצע את הפיתרון הזה.http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324764זה פחות או יותר מה שאמרתי זה התקנה מחדש על חלונות מבלי לפרמט אותו
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים לא זה לא התקנה מחדש של חלונות על חלונותאולי תיקרא את הלינק שנתתיאתה צריך הסבר למה להחליף קובץ אחד יותר טוב מלהחליף את כול הקבצים ?
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים קראתי את זהזה מדבר על XP, אצלי זה 2000אבל אולי זה בכל זאת רלוונטיאז זה כנראה לא יעזור לך:תריץ בביוסload fail safe defaultsאם לא עוזר תעביר את כרטיס המסך בביוס לpci ולא AGPואם עדיין לא עוזרCHKDSK c: /Rתעדכן.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר אז זה כנראה לא יעזור לך:תריץ בביוסload fail safe defaultsאם לא עוזר תעביר את כרטיס המסך בביוס לpci ולא AGPואם עדיין לא עוזרCHKDSK c: /Rתעדכן.את שלושת הדברים שאתה מציע כבר ניסיתי אתמול בערב וזה לא עזר...יש לי כרטיס מסך ישן בבית, שאני אנסה להרכיב אותו אולי?
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר אגב, קראתי בכל מיני פורומים שאנשים פשוט מחקו את הקובץ Agp440.sys (או שינו לו את השם)וזה איפשר למחשב לעלות, אבל בלי יכולות וידאואולי אני אנסה את זה לפני פירמוט
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים איך שהמחשב מסיים את הבדיקות של הביוס לפני שהווינדוס עולה תלחץ F8 ותעשה Last Known Good Configuration.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר איך שהמחשב מסיים את הבדיקות של הביוס לפני שהווינדוס עולה תלחץ F8 ותעשה Last Known Good Configuration.ניסיתי גם את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.