פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים היי,קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים..אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות]מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים)2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230?Altec Lansing ATP3 5.1 -?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530Jamo PJ5000 (במחסני חשמל)כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים...מה אומרים?נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אזה יש? אשמח לשמוע כמה אפשרויות,כמובן החל מהכי פשוט וזול..תודה!
פורסם 2009 בינואר 316 שנים בשביל לתופף עם מוזיקה הייתי ממליץ על אוזניות.נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם אם אין לכרטיס שלך יציאות לרמקולים אחוריים\יציאה דיגיטלית תצטרך לרכוש כרטיס חדש.אני מציע שתסגר על מה אתה רוצה, 2.1, 5.1 או אוזניות, ועל תקציב מדויק, אחרת כמעט בלתי אפשרי לתת המלצה.מישהו אמר תופים?כמה זמן אתה מתופף?זה לא קשור לנושא הדיון, אתה מוזמן לפנות לפותח הדיון בהודעה פרטית.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים בלי לחשוב פעמיים אני אומר לך קח את הX540 יש לי אותם הם מעולים מפיקים איכות סאונד מדהימה יותר משל קראייטיב אל תקח את הX530 הם כמעט אותו דבר רק שבX540 הבקר עוצמה הוא עצמאי ולא על אחד הרמקולים ככה שאם קורה לו משהו אתה יכול לתקן רק אותו ולא את כל המערכת.....תעשה את הדבר הנכון אמרתי את שלי
פורסם 2009 בינואר 416 שנים שמתם לב שהדיון משנת 2005?לdanielxx3 אין שום הבדל חוץ משלט (ונראה לי שהכבלים יותר ארוכים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.