עבור לתוכן

חייב עזרה ממש דחוף בקשר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש.

ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש.

כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז.

ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה????????????? בבקשה תענו לי זה דחוף אני מחכה לתשובה שלכם יש מצב להציל את הכרטיס והכרטיס עובד כי אני רואה את המאוורר שלו פועל!.! מחכה לתשובה

פורסם

:-\

קשה להבין משהו מההודעה שלך.. שימוש בסימני פיסוק יהיה טוב.

בכל אופן, ממה שהצלחתי להבין - אתה ניסית להוסיף כרטיס מסך חדש, במקום הכרטיס המובנה.

אני מאמין שמופיעות לך בעיות, בגלל שלא ביטלת את הכרטיס המובנה בביוס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ערכתי את ההודעה ושמתי סימני פיסוק אני לא חושב שהם מתנגשים כי האיש שקנינו ממניו את המחשב כדי להראות לנו שהמחשב פועל הפעיל אותו עם כרטיס מסך שלו פרטי ולא ביטל כלום בביוס אז אני לא חושב שאמור להיות חיכוך

פורסם

תנסה לאפס את הביוס ואז תחפש את ההגדרה של הכרטיס המובנה.

פורסם

דרייברים

תנסה להפעיל את המחשב במצב VGA MODE

להסיר את הדרייברים הקיימים (כנראה של הכרטיס מסך שכבר לא מותקן)

ואחרי זה לאתחל את המחשב

אחרי שהמחשב יעלה תתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך החדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים