עבור לתוכן

בעיה.המחשב מפעיל את עצמו מחדש,אני חושב שקשור לזיכרון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלכתי להחליף את הזיכרונות ובדקו לי את הזכרונות שם(חיכיתי שעה כמו מניאק)ואז אמרו לי שהם בסדר גמור.

הייתי מריץ אנטי וירוס אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו...

יש לי כמה שאלות:

1.למה דווקא רק את ה5 הקבצים האחרונים בקשת ממני?יש לי שם 10-15 קבצים,כל אחד מהם זה בעיה אחרת?

2.יש מצב שזה וירוס?

3.בקשר לזיכרון.בהתחלה שהתקנתי את המחשב היה לי בעיה של זיכרון וירטואלי מועט.אחר כך התקנתי ווינדוס על ווינדוס ואז הבעיה נפתרה,אבל אז הופיעו המסכים הכחולים.אחר כך עשיתי REPAIR לווינדוס ואז המסכים הכחולים כבר לא הופיעו,אבל עכשיו יש לי בעיות מעצבנות כמו שהזכרתי מקודם כשאני מנסה להתקין משהו זה נכנס ויוצא תוך שניה.

ושכחתי להגיד גם כשאני מפעיל את המחשב והוא עולה נפתחים לי איזה 4-5 חלונות של DOS גם נפתחים ויוצאים תוך שניה ואז מופיע לי בעיה שאני לא זוכר משהו עם 16 סיביות.

פורסם

אתה תצטרך לחכות לפחות כמה שעות ולעבוד עם אותו מחשב בשביל שהבדיקה תעבוד כמו שצריך

1. כי שאר הקבצים מכילים את אותו מידע, בעיקרון על דאמפ אמור להיות משהו אחר זה נכון אבל רק ה5 האחרונים אמורים להיות עם מידע רלוונטי

2.יכול להיות אבל הסיכויים קטנים... אם יש לך אנטי וירוס תריץ בדיקה, אם אין לך, תתקין קספרסקי המלצה שלי

3.בהתקנה יכולים להיות כל מיני בעיות שאי אפשר ממש לדעת אבל אם אתה אומר שהריפר סידר את זה אז אני מאמין שזה משהו תוכנתי

מה שאתה מתאר נשמע לי כמו ספייווארים (מסכי דוס נפתחים ויוצאים) וגם כמו בעית דרייברים (המשהו הזה עם ה 16 סיביות)

הרצת סריקה נגד ספייווארים כבר? בסטיקי של פורום תוכנה יש מידע מאוד שימושי

החלפת את הזכרונות כמו שאמרתי לך?

אל תתעצל תאמין לי זה יחסוך לך מלא כאבי ראש בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים