פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים שלום לכולם, אני חדש פה. (:יש לי את הספר "ללמוד C"ולימדו שם על הפונקציותgotoxyclrscrוכדי לבצע אותם צריך להכיל את הספרייה conio.h.אז ניסיתי ולא הצליח לי.לקחתי את הקוד מקור מהספר ושמתי במהדר ועדיין לא עבד.נתתי גם לחבר ולא עבד לו.כתוב ש clrscr לא מוגדר למרות שכן צירפתי את conio.hעזרה בבקשה.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים עם איזה מהדר אתה עובד?אם אני לא טועה הפקודות האלה נכונות רק לסביבה של Borland / Turbo C.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר אני משתמש בVISUAL STUDIO ו גם ניסיתי ב DEV.כנראה שאתה צודק, אז איך אני אמור להשתמש בפונקציות האלו?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אלה פונקציות של החבילה הגרפית שמגיעה עם Turbo C++ 3.1 שבכלל מוגדרות בקובץ graphics.h ויש לעשות לפני כן אתחול גרפי.אגב את המהדר אתה יכול להוריד מפה:luna.tau.ac.il/~figus/tc.exe
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אולי אפשר רק להעתיק את הקובץ graphics.h למהדר דוס אחר כי החבילה הגרפית עצמה מוצבעת ע"י פקודה כאשר מבצעים טעינה שלה, הנה:initgraph (&gdriver,&gmode,"x:\\tc\\bgi");
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים הפונ האלה מוגדרות בBORLAND בCONIO.HובDEV C ב- CONIO.Cשים לב שבDEV זה עם C בסוף לא H.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים יש ב-dev ספריה גרפית? :-Xובדקתי את מה שאתה אומר לגבי TC זה אכן נכון אבל זה טמטום מה תעשה עם הפונקציות האלה בלי מוד גרפי?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים בDEV C אין ספריה גרפית. לעומת זאת, יש שם אפשרות לשנות את צבע הרקע והטקסט. ולא תמיד חייבים להשתמש בגרפיקה ע"מ לבצע תוכנית כלשהי.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים יש אוסף די גדול של פונקציות console ל- win32, שמקבילות פחות או יותר לאלה של conio.ברור שלהעתיק את קבצי ה- h לא יעזור בכלום, כי הם מכילים רק את ההכרזות של הפונקציות, ולא את המימוש שלהן (המימוש נמצא בקובץ LIB בפורמט שעד כמה שאני יודע, לא תואם את זה של מייקרוסופט או של mingw32.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.