פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני לא יודע אם אפשר לפרסם פה אבל פירסמתי.. אני רוצה תגובות.. זה המשחק הראשון שלי!אז כאן ההורדה:http://planet.nana.co.il/lucky7/lucky7.exeאיך?(הכנתי תמשחק ב-VB)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים האמת זה משחק מטומטם למדיי חחאבל יפה שיצרת אותווקבל מה אפשר לעשות שמשאירים ת אנטר לחוץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים נחמד. (:ואם אתה רוצה לבטל את הקטע עם הENTER אז קוראים לדבר הזה פוקוס.כדי לבטל אותו תיצור סתם מקש איפשהו מחוץ לשטח העבודה, כלומר שלא יראו אותו.ואז בכפתור של המשחק בשם "סובב" תכתוב אצלוfocus.SetFocusfocus כלומר שם הלחצן שיצרת שלא רואים אותו.ואז כל פעם שילחצו אנטר אז זה יעבור למקש הזה.(:
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר חחח כן זה מצחיק.. ואני יתקן את זה, תודה על העזרה!--עריכה--רגע לא הבנתי.. מה ליצור כדי שלא יראו מקש? מה זה?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים לא התקנתי את המשחק אבל ראיתי את התמונה ואני פשוט חייב!אין כזה דבר "רמת העשירות שלך"!!!למה לא לכתוב "כמה עשיר אתה" ??
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים חחח כן זה מצחיק.. ואני יתקן את זה, תודה על העזרה!--עריכה--רגע לא הבנתי.. מה ליצור כדי שלא יראו מקש? מה זה?תגדיל את שטח העבודה.תעשה כפתור קטן.תקטין את שטח העבודה לגודל שהיה מקודם (כך שלא רואים את הכפתור).ותעשה את הפקודה שאמרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.