פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני צריך לכתוב תוכנית שמדפיסה את המילים 2,4 מקובץ מסויים בסדר שבו המילה הרביעית מופיעה ראשונה לאחריה התו רווח ולאחריה המילה השניה הנח שבקובץ שממנו מדפיסים השדות מורדים ע"י התו "רווח" בקשה אחרונה.. צריך לעשות את זה עם לולאת WHILE יש למישהו רעיון??? ----------------------------------------------------------------------------------------- cut -d " " f2,4 filename זה כל מה שיכולתי לחשוב עליו ומן הסתם זה לא עובד כי זה מדפיס את המילה השנייה קודם ואת את המילה הרביעית ומה גם שאין פה שימוש בלולאת WHILE :bash: :bash: :nixweiss: :kopfpatsch: :bash:
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים למה אתה חייב לולאת while? בכל מקרה, הכלי לזה הוא awk. אבל אני לא יכול לעזור לך בזה כי אני לא מכיר אותו מספיק
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר לולאת WHILE כי בתרגיל שקיבלתי לעשות מצויין שזה צריך להעשות עם WHILEאני רק בתחילת הקורס, זאת צריכה להיות תוכנית מאוד פשוטה כי עוד לא למדנו דברים מסובכים
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר הצלחתי...i=1cat FILENAME| while read xdoy=$(echo $x | cut -d" " -f4)z=$(echo $x | cut -d" " -f2)echo $y $zi=$[$i+1]done
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.