פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אל תתכופף להרים סבונים כשאתה במקלחת בטירונות. צודק! תזכור את זה טוב טוב...
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אל תתכופף להרים סבונים כשאתה במקלחת בטירונות. צודק! תזכור את זה טוב טוב... ואל תקח עצות מילדים שעדיין לא עשו צבא מה זה נראה לכם? אוז?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים שמישהו בבקשה יחזיר את העיניים שלי בחזרה לחורים שלהן :Bitchslaps DXT's eyes back into place: אה! דרך אגב, מישהו יודע מתי נכנס החוק החדש שיורד בו חצי שנה מהשירות בצה"ל? אם בכלל. כשתשתחרר. כמה נכון, כמה עצוב... עוד בזמני דיברו על זה... לפני כמה שבועות מופז אפילו אמר שישנו את הקיצוץ לבערך חצי מהתיכנון או במילים אחרות: גבר גבר, תשכח מזה.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים \=ואני אוכל סרטים שזה נכנס, כי קראתי את זה בעיתון זה היה בכותרת שלפני כמה חודשים...אבל שיהיה, מתגייס לי יום שני הקרוב (5.12) ולפי התאריך אני כבר בוכה :'(
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אווווו נראה לי שמישהו הולך להכיר את שבטה בחורף. המקום הזה לא חוויה בקיץ אבל שמעתי שבחורף בכלל...
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אווווו נראה לי שמישהו הולך להכיר את שבטה בחורף. המקום הזה לא חוויה בקיץ אבל שמעתי שבחורף בכלל...
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים וואלה אני אמור להתגייס ב-7 גם כן אין לי מושג לאן :-\אבל אני כרגיל בורח מקסימום נשב בכלא צבאי כמה חודשים מה איכפת לי חחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אווווו נראה לי שמישהו הולך להכיר את שבטה בחורף. המקום הזה לא חוויה בקיץ אבל שמעתי שבחורף בכלל...שבטה בחורף זה בכלל תענוג, מכיר את הפודרה הזאת שנדבקת לך לנעליים כשיוצאים מהבסיס לאימוני שדאות וכו ? אז בחורף זה הופך לסוג של חימר שנדבק לך לנעל ומוסיף לך עוד חמש קילו על כל רגל. ממש ממש כיף :-\.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים קיצר אז מה זה יוצא בכלל 7 דצמבר הם לא אומרים לי המנייאקים אומרים לי שתגיע תדע מזה הבולשיט הזה חחחח אני כבר מעדיף לברוח וזהו
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים סבחר להניח שזה כול הבררה : תותחנים, שיריון, הנדסה נ"מ ומגב אבל אל תתפוס אותי במילה.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים בוא תשב בכלא אני הולך לכלא יאההה חחח חושבים שמצאו פרייאר שילך לתותחנים לשיריון ולכל החרא!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.