עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים לראוטר של LEVEL ONE בבקשה!!!!

Featured Replies

פורסם

האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID..

התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים.

אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה. :kopfpatsch:

פורסם

איזה דגם?

פורסם

נסה לחפש כאן את שם הדגם של תחת שם החברה "LEVEL ONE" - ותקבל הוראות מדוייקות לפתיחת פורטים.

בהצלחה.

עריכה: סליחה על הפוסט המטומטם. מרוב בלבול שכחתי לתת לך את הקישור:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/LevelOne/FBR-1413TX/FBR-1413TXindex.htm

המסמך הזה מדבר על פתיחת פורטים בדגם 1413TX אבל הוא זהה לשלך מבחינת פתיחת הפורטים. ההבדל היחיד הוא ששלך גם תומך מדפסת.

בכל מקרה בחר את התוכנה לה אתה מעוניין לאפשר גישה מהרשימה ועבוד לפי ההוראות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא FBR 1418TX

תודה מראש.. אני ממש זקוק לעזרה!

פורסם

הודעה אחת מעלייך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מציק.. אבל לפני שאני מנסה והורס את האינטרנט שוב:

אני לא צריך לשנות הגדרות מבחינת הכתובת IP וכו'? אני מתכוון בהגדרות של החייגן שלי....כי עקבתי אחרי ההוראות ואני צריך קודם STATIC IP ועשיתי את זה לפני שובע, עקבתי בדיוק אחרי הדברים שנאמרו לי, אבל לא הצחלתי בכלל להיות מחובר לאינטרנט!!!

PLZ PLZ PLZ HELP

שוב תודה,

אדם

פורסם

אתה יכול לפנות לתמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלך כדי שיעזור לך להגדיר את זה שוב.

בכל מקרה אתה לא חייב IP סטטי כדי לפתוח פורטים.

פורסם

אולי מה שאתה מתכוון זה IP קבוע למחשבים ברשת שלך, לא IP קבוע מספק האינטרנט. כשאתה מקבל IP אוטומטי מהנתב, הוא יכול להשתנות (למרות שזה לרוב לא קורה אלא אם אתה מכבה את כל המחשבים ברשת ומדליק אותם בסדר אחר, או מחבר את הכבל לשקע אחר בנתב). בכל מקרה, אתה יכול לבטל את הIP האוטומטי למחשבים שלך ולתת להם IP ידני וקבוע. אבל בשלב הראשון תגדיר את האינטרנט כמו שצריך. אחרי זה, זה ממש לא בעייה לעשות IP ידני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים