פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים שלום לכולםיש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די).וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום.רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר?(ד"א הדי וי די קורא הכל..)ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O]תודה רבה!
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר באיזה סוג צריבה האיכות תהיה הכי גבוהה? ואני לא צריך להמיר את זה למשהו?
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר אני יודע שהוא כבר כולל תרגום! אבל השאלה היא ש: אם אני אצרוב אותו כVCD האיכות לא תהיה יותר גבוהה(איכות הצפייה)? :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים DIVX איכות גבוהה אבל לא כל נגני DVD יכולים לקרוא DIVXSVCD גם כן איכות גבוההVCD איכות קקי
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים אז מה אתם אומרים בעצם אם צורבים את זה בDATA זה מתנגן על הDVD בלי בעיה מיוחדת?[כמובן כשהDVD קורא DIVX]
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר אז מה אתם אומרים בעצם אם צורבים את זה בDATA זה מתנגן על הDVD בלי בעיה מיוחדת?[כמובן כשהDVD קורא DIVX]?
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים כן, בלי בעיה. מה אתה לחוץ, כולה דיסק של שקל אחד אם לא יילך עצה נוספת - תקטין את השם של הקובץ למשהו קצר יותר: "TLY_CD1" או משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.