עבור לתוכן

סלרון 2.8 משתווה ל AMD3000+, הזוי ביותר..

Featured Replies

פורסם

קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי.

אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz.

עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005,

ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ !  :screwy: :screwy: :screwy:

זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד.

צירפתי תמונה.

אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים?  :lol:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הסלרון שלך הוא פרסקוט, אני מאמין שאתה משווה אותו ברשימה שלך לסלרון נורט'ווד.

גם כשאתה משווה אותו ל A64 3000+ אתה רק מסתכל על בנצ'מארק אחד מסכן, לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.

פורסם
  • מחבר

האמת היא, שתמיד הרגשתי שהסלרון הזה מהיר ממה שהוא אמור ליהיות..

ראיתי הרבה מחשבי P4 3.0Ghz שהסלרון שלי יותר מהיר מהם..

פורסם

המעבד הוא לא הנתון היחידי או אפילו המשמעותי ביותר בקביעת הביצועים של המחשב, ואתה גם לא מציין עם איזה P4 אתה משווה.

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא לא הנתון היחידי או אפילו המשמעותי ביותר בקביעת הביצועים של המחשב, ואתה גם לא מציין עם איזה P4 אתה משווה.

עם P4 של זיכרון 512MB ולוח טוב (סמוך עלי).

פורסם

אךךךךך...סנדרה סנדרה... :nono: כמה המעבד הסלרון האגדי שלך מוציא ב SUPER PI ? :xyxthumbs:

פורסם

ה-Athlon64, זה Newcastle או Winchester ?

כי בסנדרה לפחות, ה-Newcastle מהיר משמעותית מה-Winchester.

פורסם

הנתונים הללו "יבשים" לחלוטין. הקשר בין זה לבין ביצועי העולם האמיתי עלול להיות - במקרים מסוימים כמו זה - מקרי בהחלט.

לפני כמה שנים, הסלרון tualatin של קובי מצוות האתר עבר (אחרי OC) את ה-Athlon 1.4GHz די בקלילות לפי סנדרה. ברור היה שאם תבחן אותו תחת משחקים ו\או תוכנות כבדות התוצאות היו נראות שונה לחלוטין.

פורסם

הנתונים הללו "יבשים" לחלוטין. הקשר בין זה לבין ביצועי העולם האמיתי עלול להיות - במקרים מסוימים כמו זה - מקרי בהחלט.

לפני כמה שנים, הסלרון tualatin של קובי מצוות האתר עבר (אחרי OC) את ה-Athlon 1.4GHz די בקלילות לפי סנדרה. ברור היה שאם תבחן אותו תחת משחקים ו\או תוכנות כבדות התוצאות היו נראות שונה לחלוטין.

בגלל זה ביצועי מעבד אני לא בודק בחיים בסנדרה אני לא יודע מאיפה היא מוציאה את ההשוואות הפגרות האלה....כרה לי כבר כמה פעמים שהיא לא השווה נכון.

אני חושב הדרך הטובה ביותר היא ספור פאיי שלא יכול לשקר.

פורסם

עם P4 של זיכרון 512MB ולוח טוב (סמוך עלי).

התגובה הזו אידיוטית בכל כך הרבה מובנים, לסמוך עליך זה בערך הדבר האחרון שאני יעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים