פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונדעכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUSמעבד -AMD64 3200זיכרונות -2*512 KIGSTONכ. מסך -6600GT ASUSקשיח WD 120 SATA
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים עידכנת את הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס מסך?איזה ספק כוח יש לך?ווידאת שהכרטיס מסך מחובר לחשמל?(יש לו חיבור חשמל נפרד)
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר יש לי ספק 700 וואט שמגיע במארז TERMALATEK DREAM דרייברים מעודכנים של נאווידה וכמובן שהכרטיס מסך מחובר לספק עכשיו הרצתי SPEEDFAN ומצאתי משהו מדאיג רק שאין לי מושג למה זה שייך[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים ספק ג'נרי.. תחליף אותו ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.אגב, בקשר לטמפ' ש-SpeedFan מציגה: התוכנה מזייפת.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים קרה לי את זה פעם עם המחשב השני שלי.."התמונה נתקעת, והסאונד ממשיך" - זה בדיוק מה שקרה לי. מייד אחרי שניקיתי את המאוור והצלעות קירור של המעבד,הבעיה הפסיקה. בטח זה מלא אבק אצלך..
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש לי אותה בעייה, אבל הטמפ' אצלי הן בסדר גמור, והרי אם הבעייה הייתה אבק במעבד אז הטמפ' הייתה עולה משמעותית לא?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר ספק ג'נרי.. תחליף אותו ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.אגב, בקשר לטמפ' ש-SpeedFan מציגה: התוכנה מזייפת.תודה על התגובות אנשים עכשיו בטוח זה לא אבק ושטויות כאלה המחשב יותר נקי מימני עכשיו מי יכול להגיד לי מה שני המדים הרותחים שמופיעים לאיזה חלק הם שייכים שאדע ליבדוק אותולמרות שכמו שאמרת התוכנה מזייפת בחום כזה אף חלק לא היה שורד
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים תנסה להוציא התקנים שאת הלא צריך..(כוננים אופטים וכו..)ולהפעיל רק את המעבד/לוח/כרטיס מסך/HD ולראות מה קורה..(בלי מאווררים של המארז וכו..)והתוכנה מזייפת בגדול..(וזה לא פעם ראשונה...תשתמש בEVEREST או בMOTHER BOARD..)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר חברס ניסיתי את כל מה שאמרתם ולא עוזר יש איזה רעיונות אחרים אני מישתגעעעע לא יתכן שמחשב כזה יעזה כאלה בעיות
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר מתן האמן לי שאני אעשה את זה רק אני חמור אז אני צריך לגשת לטכנאי ובינתיים קיבלתי את השגיאה הזו אולי זה יעזור להבין את הבעיה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אוקיי.בנתיים בוא ננסה לנתח את הבעיה ואולי לגלות דברים חדשים.תעלה את קבצי ה-MiniDump ואני אנתח אותם כבר.הסבר על הקבצים הנ"ל ואיך לעלות אותם - לחץ כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.