פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים שלוםחש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס.האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשבבתודה, יהודה
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים לא מגיב פיתאום?בדקת בבקרת העוצמה שהמקרופון לא מושתק?אצלי לדוגמא במחשב הנייד ערוץ המקרופון פועל רק כשמקליטים דרכו
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר טוב, מה זה פתאום, אני לא אולפן הקלטות-משתמש פעם בחצי שנה לעירךכן-בדקתי בבקרים השונים וכאני מאפשר מיקרופון יש רעש לבן-היס כזה ואחרת ששששששקטיהודה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אם יש לך רעש סטטי כשאתה מאפשר את המיקרופון אז כנראה מה שהלך זה המיקרופון ולא שום דבר אחר
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר ניסיון שעשיתי לבדוק את התיאוריה הזו היא לקחת את המיקרופון למחשב אחר שם הוא משמיע את קוליגם אני חשבתי בתחילה כךהאם יתכן שהמגעים הלכו? למה? אני כמעט לא משתמש בכניסה זויהודה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר לא ברורה לי מטרת הניסוי, מה יעזור לי בדיקת LINE_IN? אם זה עובד, מה אלמד כל כניסת מיקרופון? וכנל אם לא עובד?לא, אין לי סט מיקרופונים בבית. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר וזה עובד, למה?תודה, יהודה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים תנסה להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס קולאם הלוח בן שנתיים וחצי יש עדיין אחריות לא?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר נקודה מעניינת-האחריות, אבדוק זאת.בחנות ענו לי שאם אני באחריות הם מעדיפים לתת לי כרטיס קול ולא לשלוח להחלפה כי אני מושבת הרבה זמן. נראה לי שזה מה שאני אעשה.תודה בכל מקרה, יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.