עבור לתוכן

השקעות בבורסה

כמה מחברי הפרום משקיע בבורסה? 1,197 הצבעות

1. 1. כמה מחברי הפרום משקיע בבורסה?

• משקיע דרך הבנקים
    • משקיע חברות השקעה
    • לא משקיע

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמה מכם עושה כסף מהשקעות באפקים השונים של שוק ההון?

• תגובות 66
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחמד לראות שיש עוד אנשים שמתעסקים בזה.

אני משקיע דרך חברת מגדל שוקי הון, בעבר הייתי משקיע במעוף ב- 4 ש"ח עמלה לאופציה אבל כרגע אני עברתי לארה"ב ועובד לפי שיטת ה- Point and Figures למציאת מניות.

יש לי אפשרות לעמלה בארה"ב או במחיר של סנט למניה או ב- 7$ לעסקה. לדעתי זה די שווה את זה. (אם אני זוכר נכון צריך 10000 ש"ח בשביל לפתוח אצליהם חשבון)

פורסם

לי יש מניות בחברת טבע INC ומניות עלו ב-60%..

פורסם

אם אני לא טועה, לא נהוג לספר במה כל אחד משקיע...

פורסם

למה לא?

כל אחד יכול לשתף את השני וככה אפשר ללמוד אחד מהשני, כמובן שלא צריך לפרסם את זה כדי שכל העולם ידע...

ד"א: באילו אתרים אתם משתמשים כדי למצוא מניות טובות?

אני משתמש ב- Stockcharts.com בשביל למצוא פריצות וסממנים למניה טובה בעיקר ב- Point and Figures

וב- Freerealtime.com בשביל לעקוב אחר מניות בזמן המסחר (בזמן אמת)

פורסם

חברה בני כמה אתם, ומאיפה הכסף?

עסק מעניין אבל לא יודע עד כמה הוא נגיש לצעירים, אולי תסבירו קצת איך נכנסתם לזה ומה דרוש בשביל להתחיל?

ויש לכם רווחים בינתיים?

פורסם

אני פשוט בשוק, ילדים בני 16 משקיעים בבורסה .. האמת כל הכבוד

אולי אם הייתי עושה דברים כאלה בצעירותי היה לי היום כסף ::)

עכשיו ברצינות , אפשר הסבר + טיפים להתחלה?

פורסם

קודם כל תודה ...

אני בן 16 מלפני חודש והתחלתי להשקיע מלפני קצת יותר 8 חודשים + - ...

אתה פשוט צריך שיהיה לך קצת כסף(3 אלפים זה סכום מספיק ונחמד להתחלה נחמדה...)..

אני לדוגמא הסתכלתי ולמדתי במשך חודש איזה מניות עושות פריצות קטנות ופשוט ראיתי פעם אחת שהמניה של טבע נפלה בכמה אחוזים ואז ניצלתי את הנפילה הדרסטית הזאת של המניה (מה שיותר זול לקנות יותר מניות) והשקעתי את הכסף שלי במניות שלהם ומאז אני לא מפסיק להרוויח על המניה שלהם..

המניה פשוט לא מפסיקה להפתיע אותי והיא פשוט כל הזמן עולה - חוץ מהפעם הזאת שביבי התפטר ואז באותו יום הפסדתי די הרבה אבל אז שרון הציל לי את הכסף ומינה במהירות את אולמרט וזה עלה יותר ממה שהפסדתי...

לדוגמא- לפני קצת פחות מחצי שנה הייתה מכת גניבות של רכבים תוך כדי נהיגה של אנשים וכל פעם הגנבים לקחו את המכוניות והאיתוראן שהותקן על המכונית איתר את המכונית- בדכ שלמה... מה שנתן לאיתוראן הרבה פרסום חיובי בכל העיתונים ובעיקר בבורסה... אז למי שאז היה מנייה באיתוראן הרוויח בגדול..

אני מאז הבנתי שהכסף שיש בבנק לא יצמח בשקל אז הכנסתי את הכל לקרן נאמנות ואני מרוצה יותר מקודם..

תשקיע- תתנסה תרוויח- תצא מרוצה .

פורסם

אם כבר פריצות אז שימו לב לאלווריון.

מתעסקת ומובילה בעולם בכל נושא ה- Wimax.

ירדה המון בשנה האחורנה ללא סיבה וכעת עולה על דרך חדשה...

בורסה זה הכלי למנף הון.

פורסם
  • מחבר

וב- Freerealtime.com בשביל לעקוב אחר מניות בזמן המסחר (בזמן אמת)

עד כמה האתר הזה בזמן אמת ?

תגידו כל מי שסוחר דרך הבנקים אולי נתארגן כקבוצה ונלך יחד לחברות השקעה נדרוש עמלות נמוכות כי אנחנו קבוצה ,

מה אתם אומרים,יש הענות ?

פורסם

שלום לכם

גם אני רוצה להתחיל להשקיע בבורסה בעיקר

רציתי לדעת כמה דברים כדי להתחיל אודה לכם אם תענו לי

1. לכמה כסף אני זקוק כדי להתחיל להשקיע....האם משהו בסביבות ה1500 שקל מספיק או שצריך יותר?

2. ברגע שבחרתי מנייה שאני רוצה לקנות מניות שלה למי אני פונה והאם אפשר לעשות את זה באינטרנט ישירות או שחייב מתווך?

3. נגיד והשקעתי ולאחר חצי שנה עשיתי 20 אחוז רווח נגיד ואני רוצה לצאת האם זה פשוט או שלוקח הרבה זמן למשוך מניות והאם זה בכלל נתון לבחירתי מתי להוציא תכסף?

כל הכבוד לכם ותודה רבה

פורסם

אל תעשה את זה באופן פרטי מהסיבה הפשוטה שאתה לא מבין בזה כלום

רק חברת השקעות

פורסם

אודה לכם אם תענו לי לשאר השאלות גם

ובקשר לזה שמעלי האם חברת ההשקעות תבחר לי מניות או איך זה הולך?

פורסם

אתה לא יכול לסחור ישירות בבורסה, רק ברוקר מורשה יכול. אתה צריך לפנות לברוקר, הדרך הפשוטה ביותר לדעתי היא דרך סניף הבנק שלך.

אתה יכול למכור את המניות שלך כשהבורסה פתוחה, אין שום בעיה בזה. קח בחשבון ש על כל פעולה, הברוקר יקח עמלה ושעל הרווחים שלך המדינה תיקח מס, 15-20%, אני לא זוכר בדיוק כמה.

אתה יכול להשקיע בקרן שמושקעת בבורסה, באופן מלא או חלקי. המנהל ימכור ויקנה את המניות ואתה תקבל את הרווחים, אחרי ניכוי העמלה שלו והמס - אם יהיו כמובן...

פורסם

ו-1500 שקל זה מספיק כדי להתחיל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים