עבור לתוכן

צריך המלצה לאנטי וירוס טוב

Featured Replies

פורסם

מה האנטיוירוס הטוב ביותר נכון להיום

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שהבנתי- KESPARSKI

פורסם

יש כל כך הרבה ת'ראדים על זה ..בכל מקרה ההמלצה שלי

NOD32 .

פורסם

NOD32 :xyxthumbs:

פורסם

AVAST Anti Virus

והכי טוב בו:

1. חינם לגמרי.

2. מצויין.

3. קליל ולא מעיק על המחשב.

תנסה:

http://www.avast.com

פורסם

נכון להיום NOD32 הכי טוב!!!

וגם לא מיזמן בחודש אוקטובר הוא שוב קיבל את פרס Virus Bulletin 100% בפעם ה-34

והאנטי וירוס הזה מוכיח שהוא הכי טוב מכל תוכנות האנטי וירוס כיום!

http://www.eset.com

פורסם

הוא חינמי.?

פורסם

הוא חינמי.?

NOD לא חינמי מתוך האנטי ויורסים החינמים הייתי ממליץ על AVAST גירסת הHOME היא נהדרת..

קלה,יעליה,ומתעדכנת באופן סביר ביחס לאנטי וירוס חינמי..

במוכן יש מלא תד'רים על זה תעשה בבקשה חיפוש..

פורסם

לא, הוא עולה כסף.

אני ממש אוהב אותו, ואני משתמש בו כל פעם שאני מתקין את ווינדוס מחדש.

אם אתה מחפש משהו בחינם יש לך את AVG , סביר לגמרי, ואת AVAST שלא ממש מצטיין בזיהוי וירוסים (גם AVG די נכשל במשימה הזאת).

פורסם

לא, הוא עולה כסף.-כמה נאמר...

אני ממש אוהב אותו, ואני משתמש בו כל פעם שאני מתקין את ווינדוס מחדש.-כל הכבוד לך :yelclap:

אם אתה מחפש משהו בחינם יש לך את AVG , סביר לגמרי, ואת AVAST

שלא ממש מצטיין בזיהוי וירוסים (גם AVG די נכשל במשימה הזאת)-ביחס לאנטי וירוס חינמי הוא מעולה כמובן גירסת הPRO הרבה יותר טוב אך קצת יותר כבד גם מכיון שהיא מתעדכנת באופן הרבה איותר אפקטיבי..

מן הסתם אתה צריך להבין שאתה לא יכול להשוות בין אנטי וירוס שעולה כסף לבין אנטי וירוס חינמי..

לפחות ברוב המקרים..

פורסם

אין כמו NOD32 :xyxthumbs:

פורסם

בטח שאני יכול.

ל-AVG יש גם גם גרסה בתשלום, וגם היא לא טובה.

AVAST חלש בזיהוי וירוסים, ולא הייתי סומך עליו להגן על מחשב של מישהו לא מנוסה.

פורסם

בטח שאני יכול.לא אתה לא יכול להשוות כי בדרך כלל אנטי וירוס שעולם כסף למשל כמו קספרסקי הרבה יותר טובים מאנטי וירוסים חינמים ואותו דבר לגבי גירסאות חימניות של אנטי וירוסים למשל הגירסה החינמית של אווסט פחות מתעדכנת ומזהה וירוסים פחות טוב אתה יכול להשוות אבל בדרך כלל מה שבחיים לא כל כך יעיל

ל-AVG יש גם גם גרסה בתשלום, וגם היא לא טובה.- זה גם נכון...

AVAST חלש בזיהוי וירוסים, ולא הייתי סומך עליו להגן על מחשב של מישהו לא מנוסה.

פורסם

אתה ממש לא צודק.

אני משווה בין אנטי וירוסים חינמיים לכאלה שעולים כסף בגלל ששניהם צריכים להיות באותו הסטנדרט.

מה זה עוזר אם אני אגיד ש-AVAST הוא תותח עולמי ואז כולם יעברו אליו וישארו חשופים לסכנות?

פורסם

אתה ממש לא צודק.

אני משווה בין אנטי וירוסים חינמיים לכאלה שעולים כסף בגלל ששניהם צריכים להיות באותו הסטנדרט-אתה לא ממש יכול לצפות לאותה תמורה ממשהו חינמי ומשהו שעולה כסף לפחות לא בדרך כלל לכן אתה לא תמיד יכול להשוות יותר רצוי הייתי אומר זה לעשות השווה בין אנטי וירוסים הכי טובים שהם חינמים והכי טובים שעולים כסף לא יותר הגינוי?

מה זה עוזר אם אני אגיד ש-AVAST הוא תותח עולמי ואז כולם יעברו אליו וישארו חשופים לסכנות?-אתה אז אומר שביחס לאנטי וירוס חינמי הוא טובה אבל ממלוץ למשל אנטי וירוס כמו קספרסקי או NOD32 שהם יותר טובים אבל עולים כסף...

עכשיו אנחנו מסכימים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים