פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אני לא לא טועה פינגים זה בדרך כלל משתמש לבדיקת תיקשורת למשל עם אני מנסה לעשות PING ל WWW.WALLA.CO.ILאז אתה בודק עם יש תיקשורת בין המחשב שלך לבין האתר של WALLA..
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים dids22, לאיזה מערכת הפעלה אתה מתיחס?ב XP זה עושה את זה:X:\>ping **.**.** -aPing request could not find host **.**.**. Please check the name and try again.X:\>כלומר זה סתם חינטרוש, אז למה אתה מתכוון??
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים לפי מה שכתוב ב"ping -h" האופצייה הזאת עושה "resolve addresses to hostnames"אבל גם ככה התוכנה עושה את זה גם בלי לציין את האופצייה
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אתם יודעים, לא חובה להגיב. כל מי שלא יודע את התשובה יכול פשוט לא לרשום כלום. אין בזה בושה. אז תפסיקו לכתוב דברים כשאתם לא בטוחים במה שאתם כותבים. הבחור שאל שאלה לגיטימית ומגיעה לו תשובה לגיטימית.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים הבחור שאל שאלה לגיטימית ומגיעה לו תשובה לגיטימית. דווקא יודעים ורוצים לענות ! אבל כמו שכתבתי הפקודה כמו שהיא זה טעות גם ב Win וגם ב Unix. שרוצים לכתוב כללי כותבים: ping X.X.X.X לכוכבית יש משמעויות אחרות בכל מיני מערכות הפעלה. ב Win האופציה -a היא כנראה ברירת המחדל. ולשאלה הבסיסית אם נשאלה ping שולח packet לכתובת ה IP שצוינה המכיל הודעת ICMP ECHO REQUEST. אם יש עוד שאלות בבקשה !
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים הכוכביות מסמלות מספר IP כלשהו. לא מקלידים את הכוכביות עצמן אתם יודעים, לא חובה להגיב. כל מי שלא יודע את התשובה יכול פשוט לא לרשום כלום. אין בזה בושה. אז תפסיקו לכתוב דברים כשאתם לא בטוחים במה שאתם כותבים. הבחור שאל שאלה לגיטימית ומגיעה לו תשובה לגיטימית. אם הכוונה אלי בגלל שרשמתי שאני לא בטוח בזה אז רציתי לדעת אם אני צודק בזה.. אחרת לא הייתי יודע...
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אם יש לך משהו לומר לי, אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ואני אענה בשמחה. בפעם הבאה תקבל אזהרה על הודעת ספאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.