עבור לתוכן

שלום פורום יש לי בעיית זיכרונות.

Featured Replies

פורסם

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478.

כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה?

דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות.

תודה פורום!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה.

דבר שני ניסיתי כבר את הבדיקה הזו על כל אחד מהזכרונות והם נשארו כל הלילה בלי בעיה.

אולי באמת ללוח יש בעיה עם 2 סטיקים של 512?

אבל לא נשמע לי הגיוני.

שוב תודה לעונים.

פורסם

אני מנסה למצוא עדכון ביוס ללוח שלך אולי תיקנו בעיה מסוג זאת אבל אני לא מוצא את הלוח שלך יש רק:

P4S800M

P4S800

P4S800M SE

פורסם

העידכון ביוס האחרון אכן מדבר על בעיה של BOOT עם סטיקים של 400 MHZ

יש לך שני אופציות

או לנסות לעבוד בתדר של 333 MHZ

או לעדכן ביוס

העידכון ביוס נמצא פה http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/p4s800/p4s80_10.zip

כמו כן הנה הNOTES של העידכון האחרון

P4S800 Release BIOS 1010

Fix the system can't bootable issue when install some DDR400Mhz DIMM.

Patch S3/S4 resume fail issue, after install WinXpSp2.

Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com.tw/cpusupport/cpusupport.aspx

פורסם

שלום סליחה על ההתפרעות אבל אני מתכונן לקנות בשבוע הקרוב זיכרונות ואני די מפחד מכל הבעיות האילו של אי תאימות יש דרך שאני יכול לבדוק אם הלוח שלי יעשה בעיות עם 2 זיכרונות מסוג DDR יש לי כבר אחד כרגע של 256 אני רוצה להוסיף עוד אחד של 256..

פורסם

שלום סליחה על ההתפרעות אבל אני מתכונן לקנות בשבוע הקרוב זיכרונות ואני די מפחד מכל הבעיות האילו של אי תאימות יש דרך שאני יכול לבדוק אם הלוח שלי יעשה בעיות עם 2 זיכרונות מסוג DDR יש לי כבר אחד כרגע של 256 אני רוצה להוסיף עוד אחד של 256..

אם לא תנסה, קשה לדעת. :-X

אפשר לנסות לבדוק עדכוני ביוס לפני כן אבל בדר"כ לא מומלץ לעדכן ביוס אלא אם זה אילוץ של ממש.

פורסם

אם לא תנסה, קשה לדעת. :-X

אפשר לנסות לבדוק עדכוני ביוס לפני כן אבל בדר"כ לא מומלץ לעדכן ביוס אלא אם זה אילוץ של ממש.

אני ממש לא מתכון לעדכן את הביוס אני ממש לא מבין בזה כולם ולא רוצה להסתכן..

אז אתה בעצם אומר שיש מצב שאני קונה זיכרונות תקינים הכול מתאימים למחשב שיש לי ומישום מה גם כן יהיה לי בעיות של התכביות וקריסות..

חבר שלי הוסיף זיכרון לא מזמן והיו לא מלא קריסות אפילו שהזיכרון נימצא תקין החליפו לו ועכשיו אין לו בעיות אבל אני לא בטוח אם גם לי יחליפו לי וגם אז זה יפעל יש דרך להנמע מדברים כאלה ?

פורסם

לקנות זיכרון של חברה ידועה ומוכרת ובמקום מוכר שיממש לך את האחריות במקרה הצורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים