פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר omritמכפלת HTT בין 1 ל-2 יש הבדל, בין 2 ל 3 וכו' איןהיא לא צריכה להיות בסביבות 2000, אין לזה טעםתוריד ל 2x כי יש לי הרגשה שה HTT מגביל אותךתוריד מכפלת מעבד ל 8 ותראה עד לאן אתה מגיעתשחק קצת עם המכפלה ו HTT ותראה לאן אתה יכול להגיע ומה בדיוק מגביל אותךהורדתי לX2 לא עזר. הורדתי את המכפלה ל 8 גם כן לא עזר.... הזכרון לא מגביל אותי כי שמתי אותו על מחלק 1/2 כדי להיות בטוח שהוא לא זה שמפריע... אני אשמח לעוד הצעות....
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים ^^^אתה יודע אולי מה עדיף??כי חבר שלי קונה מחשב חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו..(משחה טרמית)חלק אומרים ככה חלק ככהאישית במחיר שהשגתי את ה MX-1 זה כמעט חצי מה AS5הורדתי לX2 לא עזר. הורדתי את המכפלה ל 8 גם כן לא עזר.... הזכרון לא מגביל אותי כי שמתי אותו על מחלק 1/2 כדי להיות בטוח שהוא לא זה שמפריע... אני אשמח לעוד הצעות....אם יש שליטה על המתח ל HTT אז תן לו עוד 0.1Vאם אין אז כנראה זה הסוף ובאמת ה HTT מגביל אותך
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים באותו עניין, מה ההבדל באמת בין מתח נורמלי לHTT או תוספת מתח? אצלי למשל אני יכול להוסיף עד 0.3V.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אם יש שליטה על המתח ל HTT אז תן לו עוד 0.1Vאם אין אז כנראה זה הסוף ובאמת ה HTT מגביל אותךאני לא בטוח שיש לי... אתה מתכוון ל "LTD VOLTAGE CONTROL"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.