עבור לתוכן

בעיה ב HD , של WD

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו.

בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף.

שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II?

אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור

תודה רבה מראש :)

פורסם

קודם כל סטטיסטית דיסקים קשיחים "מפסיקים לעבוד" בחודש ראשון לשימוש או לאחר שנתיים+ של עבודה.

ככל הנראה הדיסק נשרף עקב בלאי בייצור.

אני אישית הפסקתי לעבוד עם WD לפני יותר מ-5 שנים ומאז באופן מפתיע הדיסקים הפסיקו למות אצלי  ;D

פורסם
  • מחבר

קודם כל סטטיסטית דיסקים קשיחים "מפסיקים לעבוד" בחודש ראשון לשימוש או לאחר שנתיים+ של עבודה.

ככל הנראה הדיסק נשרף עקב בלאי בייצור.

אני אישית הפסקתי לעבוד עם WD לפני יותר מ-5 שנים ומאז באופן מפתיע הדיסקים הפסיקו למות אצלי  ;D

מוזר, דווקא WD טובים, יש לי בבית  שני HD שלהם חוץ מזה והם עובדים מצויין, ואחד מהם אצלי כבר קרוב לשלוש שנים אם אני לא טועה

ואפשר לדעת למה אתה לא משתמש ב WD ובאיזה כן משתמש?

פורסם

היו לי רק בעיות עם WD במשך השנים, החל מ-WD הראשון שהיה לי 40MB ועד האחרון של 20GB.

משום מה לא היה לי מזל עם WD, וגם לעוד כמה אנשים שאני מכיר.

לדעתי SEAGATE הכי אמינים שיש היום, גם MAXTOR טובים, אבל עושים יחסית הרבה רעש.

פורסם
  • מחבר

MAXTOR לא ניסיתי אז ממש לא יודע.

אבל SEAGATE עשה לי חיים קשים, היה לי אחד 40GB ממש חיים קשים עד שקניתי אחר שהוא WD =\

פורסם

דיסקים קשיחים זה נושא שבו לכל אחד יש דיעה והוא בטוח שרק הוא יודע את האמת.

מנסיון של 5 שנים בניהול עסק מחשבים ועכשיו אני עובד בחברה שמחזיקה 250 מחשבים, דיסקים קשיחית מתקלקלים.

זה לא משנה איזו חברה או איזה דגם, הם מתקלקלים.

בשבוע שעבר מת לנו סיגייט אחד של 120GB ומקסטור אחד של 250GB, לפני כמה שבועות זה היה WD 80GB.

סטטיסטית אין הרבה הבדל בין החברות, אנשים שאולי קנו בכל החיים שלהם 10 דיסקים ואחד מהם התקלקל חושבים שזו סטטיסטיקה שמוכיחה משהו פשוט מצחיקים אותי.

פורסם
  • מחבר

דיסקים קשיחים זה נושא שבו לכל אחד יש דיעה והוא בטוח שרק הוא יודע את האמת.

מנסיון של 5 שנים בניהול עסק מחשבים ועכשיו אני עובד בחברה שמחזיקה 250 מחשבים, דיסקים קשיחית מתקלקלים.

זה לא משנה איזו חברה או איזה דגם, הם מתקלקלים.

בשבוע שעבר מת לנו סיגייט אחד של 120GB ומקסטור אחד של 250GB, לפני כמה שבועות זה היה WD 80GB.

סטטיסטית אין הרבה הבדל בין החברות, אנשים שאולי קנו בכל החיים שלהם 10 דיסקים ואחד מהם התקלקל חושבים שזו סטטיסטיקה שמוכיחה משהו פשוט מצחיקים אותי.

השאלה, אין הבדל באיכות, בביצועים שלהם?

פורסם

כולם באותו איכות וביצועים+-..(כמובן שמדברים על דגמים באותו רמה+- שטח איכסון וממשק...)..

ההבדל היחיד אולי שאנשים טוענים זה השקט...(שגם זה תלוי אצל כול אחד שקט זה משהו אחר..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים