עבור לתוכן

עזרה בפתרון תקלות במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות.

אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך

הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך.

1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל.

2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר.

3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי.

4) חלק מהאייקונים בדסקטופ פתאום ללא תמונה בלי שמחקתי או שיניתי משהו(למרות שאני חושב שזה מבעיה 1 אבל זה התחיל אחרי)

5) כשאני מפעיל את הזון אלרם אז המחשב השני שמחובר ברשת לא "מקבל" אינטרנט ואני לא מצליח להגדיר שזה לא יחסום.

6) ובאופן כללי המחשב שלי עובד לאט מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד מהר וזה לא נראה לי רוגלות וכו' כי אני סורק במס תוכנות

טוב זהו נראה לי

הנה פרטים על המחשב

3.2 ג'יגה

512*2 זיכרון

120 SATA

WIN XP

תודה

פורסם

אולי יש לך וירוסים,חשבת על זה???

תבצע בדיקה בתוכנות אנטי-וירוס.

במידה ואין לך תוכנת אנטי-וירוס תוכל להוריד אנטי-וירוס חינמי ומומלץ כמו:

Grisoft AVG Anti-Virus Free

או

Avast! AntiVirus Home Edition

פורסם
  • מחבר

אולי יש לך וירוסים,חשבת על זה???

תבצע בדיקה בתוכנות אנטי-וירוס.

במידה ואין לך תוכנת אנטי-וירוס תוכל להוריד אנטי-וירוס חינמי ומומלץ כמו:

Grisoft AVG Anti-Virus Free

או

Avast! AntiVirus Home Edition

חשבתי ובדקתי תאמין לי שבדקתי לפחות 10 פעמים השבוע והתוכנה אמרה שאין לי וגם בדקתי ספיים וכו'

פורסם

1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל.

2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר.

3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי.

4) חלק מהאייקונים בדסקטופ פתאום ללא תמונה בלי שמחקתי או שיניתי משהו(למרות שאני חושב שזה מבעיה 1 אבל זה התחיל אחרי)

5) כשאני מפעיל את הזון אלרם אז המחשב השני שמחובר ברשת לא "מקבל" אינטרנט ואני לא מצליח להגדיר שזה לא יחסום.

6) ובאופן כללי המחשב שלי עובד לאט מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד מהר וזה לא נראה לי רוגלות וכו' כי אני סורק במס תוכנות

1) ב CONTROL PANEL ב ADMINISTRATIVE TOOLS ב COMPUTER MANAMGNET ב DISK MANAGMENT, אתה יכול לשנות את האותיות של הכוננים.

2) לפי דעתי פשוט צריך להיכנס ולשמור את השינויים, וזה יפסיק.

3) כשאף תוכנות אינטרנט לא בשימוש (כולל ICQ, EMULE וכו'), תכתוב ב DOS את הפקודה NETSTAT -B זה אמור להיות ריק.

4) אול http://www.winguides.com/registry/display.php/1153/ יעזור, לא בטוח.

5) זה כבר תלוי בהגדרות של ZONEALARM, אתה צריך להגיד לו שיש לך מחשב מחובר דרכו בשביל שזה יעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים