עבור לתוכן

התקנת וינדואס

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח...

איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....

פורסם

לא צריך שום דבר, אפשר להתקין את המערכת גם ללא לפצל אותו, השאלה האם אתה רוצה לפצל את הכונן?

פורסם

בוא נומר, שלפצל את הכונן הקשיח זה לא הכרחי בהתקנה.

אבל זה מומלץ.

פיצול הכונן, יתן לך 2 כוננים, C, ו D.

יעיל בפרמוט, ובעוד כמה פעולות.

יש תוכנות לזה,

עד כמה שידוע לי.

פורסם

איך אתה אומר לו לפצל את הכונן אם אתה בכלל לא יודע מה הנפח שלו, אם הוא קנה דיסק 40GB ויפצל אותו זה יהיה מטומטם בלשון המעטה.

פיצול הכונן לא תמיד מומלץ ובטח שלא באופן גורף כמו שאמרת.

פורסם

לי יש 40gb מפוצל, מה הבעיה עם זה? תנסה אתה לפרמט כל פעם את הכל מחדש- זה מטומטם...

אתה יכול להשתמש בpartition magick היא מאוד נוחה לשימוש, אם אתה רוצה לפרמט מחדש אז במסך הכחול שעולה לך בבוט מהcd אחרי שאתה לוחץ f8 אתה מקצה את הגודל של הכוננים, נגיד לראשון של הwin וזה תן 9 gig או משהו כזה, ואחרי זה תלחץ c (קיצור של create) ואז תקצה כמה שאתה רוצה (הכל אם אתה רוצה שתי מחיצות)... אם לא הסתדרת אתה יכול או לשאול או לחפש קצת בגוגל אני בטוח שיש מדריכים

פורסם

בוא נומר, שלפצל את הכונן הקשיח זה לא הכרחי בהתקנה.

אבל זה מומלץ.

פיצול הכונן, יתן לך 2 כוננים, C, ו D.

יעיל בפרמוט, ובעוד כמה פעולות.

יש תוכנות לזה,

עד כמה שידוע לי.

למה זה יעיל בפירמוט?

לעוד איזה פעולות זה יעיל?

פורסם

איך אתה אומר לו לפצל את הכונן אם אתה בכלל לא יודע מה הנפח שלו, אם הוא קנה דיסק 40GB ויפצל אותו זה יהיה מטומטם בלשון המעטה.

פיצול הכונן לא תמיד מומלץ ובטח שלא באופן גורף כמו שאמרת.

נו באמת, למי יש היום הארדיסק 40GB תגיד לי?!

המינימום זה 80GB. ואם כבר יש 40GB, זה נדיר מאד.

היום, עם אימיול וכל ההורדות האלה והמשחקים, אי אפשר להסתפק ב 40 ג'יגה מקום.

עריכה:

למה זה יעיל בפירמוט?

לעוד איזה פעולות זה יעיל?

זה יעיל בפרמוט. כי אם תצטרך לפרמט את כונן C למשל, שעליו ה Windows מותקן, תוכל להעביר את הקבצים לכונן D כדי שישמרו, במקום לשבור ת'ראש שעה ולגבות בדרכים אחרות מפוקפקות.

פורסם

זה יעיל בפרמוט. כי אם תצטרך לפרמט את כונן C למשל, שעליו ה Windows מותקן, תוכל להעביר את הקבצים לכונן D כדי שישמרו, במקום לשבור ת'ראש שעה ולגבות בדרכים אחרות מפוקפקות.

אז כמה מקום להקצות ב-C למערכת ההפעלה XP?

האם תוכנות ומשחקים שהתקנתי יוכלו בעתיד לעבור לכונן D כאשר אני אבצע פירמוט?

פורסם

זה רק אני או שכתוב בכניסה לפורום" פורום בנושא פתרון בעיות ותקלות חומרה בלבד" ???

וזה לא ממש קשור לחומרה זה יותר קשור למערכות הפעלה

פורסם
  • מחבר

הכונן שאני צריך לפצל הוא 200 גיגה.

האם מישהו יכול לתת לי המלצה לכמה לפצל ואיך בידיוק...

נ.ב

במחשב הישן שלי יש 40 גיגה מפוצל וזה הרבה יותר נוח... מניסיון.

פורסם

שאתה מתקין ווינדוס שואל אותך איפה להתקין ושם יש לך אופציה של ליצור מחיצה חדשה..

תפצל אותו ל15-20G למערכת הפעלה...(וגם זה מוגזם רק אם אתה מתקין גם תוכנות אם לא יספיק 10G..)

וכול השאר שישאר איך שהוא..(היה על זה תרד לפי יום גג תעשה חיפוש..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים