פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים שלום יש לי לוח אם IC7 והמאוורר שלשעליו הפסיק לעבוד.האם אני יכול להסתפק בהיטסינק שיש שם עכשיו, או לקנות אחר, או שאני צריך להחליף מאוורר?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אם המארז שלך מאוורר טוב ואתה לא עושה OC,זה בסדר.למרות שמומלץ להחליף אותו.ותפרט-התפגר = עובד לאט יותר\עושה רעש\אחר?...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר אם המארז שלך מאוורר טוב ואתה לא עושה OC,זה בסדר.למרות שמומלץ להחליף אותו.ותפרט-התפגר = עובד לאט יותר\עושה רעש\אחר?...תודה רבה על התגובה המהירה.התפגר= לא עובד.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אם אני לא טועה, קירור סביר עולה פחות מ-100 (קירור טוב באיזור ה-200).לדעתי חבל "להמר" על המעבד עם המשחקים האלה. תחליף קירור וזהו.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני חושב שהוא מדבר על המאוורר של הצ'יפסטכזה חדש עולה מתחת ל 100 שקל בכל המקריםבכל מקרה שייך לפורום אוברקלוקינג וקירורמועבר
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים שמע.. יש לי AI7 שבא עם אותו היטסינק על הצ'יפסט.גם לי את התפגר המאורר מזמן.. מאז אני עם מאורר 40 מ"מ אחר שאילתרתי על הצ'יפסט.אבל בחורף המאורר הזה מנותק כי אין בו צורך.. תבדוק את הטמפ' של הצ'יפסט שלך.. אם היא גבוהה מידיי אז תאלתר מאורר כמוני או תחליף קירור..אם היא בסדר (גם במאמץ) אז תשאר ככה עד הקיץ ותראה שהכל בסדר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.