פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מפתיע (לטובה) שהדבר הזה לא בוצע... וטוב מאוד שכך.אה ורונן, תעשה לי סטפינג!111
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים פששששש... כל הכבוד , איזו הופעה ! תגיד רונן היה מאחורי המצלמה מישהו שהצמיד סכין לגרון של חברה שלך ? כי היית קצת מוטרד ;D . טוב נו הייתי חייב , למרות שגם אני בטח היתי נילחץ.מה שכן אחלה שאלה זו "האם האתר ידידותי למשתמש?" ראיתי שרצית להגיד כן , אבל במחשבה שנייה "לחנונים כבדים בלבד" עדיף 8) לא צריך שיעמיסו על השרת המסכן...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הדף של ההורדה לא תקין אבל אתה יכול בדף הראשון שהוא פותח להעתיק את הלינק לתוכנת הורדה כמו GET-RIGHT ואז זה מוריד ישר מהלינק
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים רונן אני חייב להגיד לך ישר כוח ! בהתחלה התרגשת, דבר שכולנו מבינים. אך התשובות היו נהירות, ברורות וקולעות לעניין. פשוט גדול. כל הכבוד !
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הקישור עובד מצויין, ללא שום "התחכמות" כלשהיא. בשניה זו בדקתי. תנסה להיכנס ביוזר רגיל אני כבר הורדתי את הקובץ ע"י העתקת קישור אבל ניסיתי שוב להוריד רגיל וזה לא נותן "הדף לא זמין" <=== תבדוק את העניין עריכה: השניה ניסיתי שוב
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים לי בפעם הראשונה לא הלך, זה הוריד 3 מגה והפסיק. הורדתי פעם שניה והכל הלך חלק.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אתם ממש מגזימים ההתרגשות לא היתה כל כך נוראה זה נורמלי סחטיין אחי רק הדבר היחיד שהיה חסר סתם הוא איזה פרסום קטן על הפורום שלנו אחרי הכל הפורום פה הוא אחד הטובים והמפותחים בארץ :yelclap: אבל בכללי כל הכבוד אחי
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים נחמד מאוד... לפחות זה יביא קצת יותר לתודעה הציבורית את תרמיות המחשבים וכך הם אולי יזהרו קצת יותר לפחות נ.ב אבל תזלזלו בערוץ אחד... יום יבוא ויהיו לHWzone ראייונות בCNN (על תרמיתו הגדולה של ביל גייטס להשטלת על העולם בעזרת ויסטה שפוצחה ע"י מאגר המחות בפורום זה) וכמו כן פרסומות בגמר הפוטבול האמריקאי אבל אז כבר לא תהיה יותר הרגשת ביתיות... אז עדיף אולי להשאר כך Keep it Real !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.