פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים היום בערך ב-17:50 התראיינתי לתוכנית בקשר לזיוף המעבדים. מישהו ראה? מישהו הקליט? ביקורת בונה מישהו?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים שיט לא ראיתי!חבל אם הייתם מודיעים הייתי רואה.אוךלי באמת מישהו הקליט את זה...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אני ראיתי , זה היה הזוי לגמריי לראות את המילה hwzone בטלוויזיה , שלא לדבר על cpu-z היית גדול רונן , קצת התרגשת אבל זה טבעי , באופן כללי ייצגת יפה מאוד את האתר
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אל דאגה, אתם תראו את הראיון עוד מס' שעות(אני מניח) בחדשה שתהיה באתר(בתהליכי העלאה כרגע)
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר מי שרוצה חתימה, החלה המכירה!הזמינו מראש, רק 9.99$ !!!בין 100 המזמינים הראשונים יוגרל סט סכינים יוקרתי.* בכפוף לתקנון** הקניה כרוכה בהרשמות ובדמי חבר של 59.99$
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אמרו, כנראה פיספסתם , בדיון של כל החשיפה הזאת milford cubicle רשם שזה היום שמתי את הyes שיקפוץ לי ככה לא פיספסתי את זה תאמינו לי עדיף לכם לראות את זה Online מאשר לחכות כמעט חצי שעה ולראות את התוכנית המשעממת הזאת על כלכלה , איזה מעצבנת הייתה המגישה הזאת, היא פשוט לא הבינה את כל הקטע ושאלה כל הזמן "אבל מה זה יעשה למחשב?"
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים תגידו שמישהו הקליטאני רוצה לראות ולחטוף שוק כמו כולם אני הקלטתי.. תראה את ההודעה שלי מעלייך.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אל דאגה, אתם תראו את הראיון עוד מס' שעות(אני מניח) בחדשה שתהיה באתר(בתהליכי העלאה כרגע) אחלה אני מצפה לראות את זה כבר !
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים כן במקרה ראיתי את זה משיעמום העברתי מערוץ לערוץ ואז ראיתי את זה טוב מי כבר רואה את התוכנית הזאת וזה היה מוזר לראות את HWZONE בטלוויזיה ומה זה קשור לכלכלה לא משנה התראיינת יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.