פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולהד.א.הכפתור מחובר למקוםעכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו)איזה חוטים לגשרהמחשב הוא amd 2400תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהלא קורה שום דבר בכלל לא למחשב לא לספקאגב: אני כותב מהמחשב שלי ומה שבעייתי זה המחשב של אחותי
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר תגשר בין החוט הירוק לשחור...ואם כלם לא מסתובב אז תחליף ספק ותבדוק..אם אפשר תמונה אני אשמח (תמונה שווה 1000 מילים)יש ליד הירוק עוד אחד שחור לפי מה שאני זוכר אפילו אם אפשר תצייר לי בבקשה לא חייב תמונהתודה
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר עשיתי את זה אחי תודה שהזכרת ליעכשיו אני רואה שהמאוורר מתחיל כאילו מנסה להסתובב ולא מצליח נראה לי זה מהאבק אבל אם זה מהאבק אז יכול להיות שכאילו המאוורר נתקע המחשב המשיך לפעול ולא היה מה שאיוורר את הספק ואז הוא התחמם ונשרףיכול להיות אחי?תודה בכל מקרה!!!אורן
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים יש מצב שאם המאוורר נדפק מהאבקאז הספק נשרף..אבל תבדוק תנקה אותו ותראה מה קורה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.