עבור לתוכן

מחשב חדש וכבר בעיות..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל).

את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום)

בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה התברר שזה חלק מכרטיס המסך) נגעתי בכרטיס מסך והוא היה חם מאד.

התקשרתי לחברה שממנה הזמנתי את המחשב והם אמרו לי שאין אחריות על נזק פיזי בגלל שפתחתי את המארז וכל מה שאמרתי לא עזר.

עכשיו כמה ימים אחרי זה שוב נכנסתי למשחק ונפל לי עוד חלק מכרטיס המסך.

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT ויש לי אחריות עליו מין הסתם הוא עצלי איזה שבועיים... יש משהו שאני יכול לעשות? האם באמת אין אחריות על דבר כזה?

אני מבזבז 1000+ שקך על כרטיס הוא מתחיל להתפרק אחרי שבוע ואין משהו שאפשר לעשות?

* אני אפילו לא מדבר על המאוררים שנאלצתי לחבר לבד.. אגב אם אני מזמין מחשב וחיבור המאורר לא מגיע ללוח אז הם לא חייבים לחבר אותו?

אשמח לשמוע את דעתכם (בעיקר על הכרטיס).

פורסם

אם הזמנת אותו עם הרכבה למה הם לא הרכיבו לך את הדברים שהיו אצלך בבית..??

ויש לך אחריות תנצל אותה....!!!!!! :pissed:

פורסם

שום חנות לא מחוייבת להתקין חלקים שלא נקנו מאצלם, כך שאין נגדם טענה מהבחינה הזאת.

הבעיה היחידה כאן היא שהם מתחמקים ולא מוכנים לקחת אחריות על פאשלות שלהם, בטענה טיפשית, כדי לחסוך עלויות תיקון.

פורסם

זה נכון ששום חנות לא חייבת להתקין דברים שלא נקנו אצלם

אבל לדעתי זה מינימום שירות אם לקוח מבקש ממך להתקין לו HD ישן או משהו אז למה לא..(במלא אתה מתקין אז למה לא..)..

ופותח התרד אל תוותר להם שלא ישחקו איתך

יש לך אחריות לך לחנות ותחליף..

פורסם

אני מאמין שתקבל את התשובה הכי מדוייקת משפטית בפורום הזה בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=66

בהצלחה :)

מה אתה שולח אותו לפורום טיפשי?

לפתוח האשכול

אם כמו שאתה אומר באמת הכרטיס מסך מתפרק לך בידיים, אז יש לך אחריות

בסופו של דבר באמת מדובר על אחרי שבועיים....

אם הם לא מוכנים להחליף את הכרטיס מסך אז אתה יכול לתבוע אותם

לפחות תשלח מכתב שבו מצויינים פרטי המקרה ותרשום שאם לא יטפלו אתה פונה לערכאות משפטיות

taotao161

אף אחד לא חייב להרכיב רכיבים שלא נקנו אצלו

וגם כאלה שכן נקנו אצלו הוא יכול לבקש תשלום על ההרכבה

אם יבואו אלי עם רכיבים שלא קנו אצלי אני בטוח אקח 30-50 שקל בשביל ההרכבה שלהם במחשב שקנו אצלי

פורסם

:s07:

שלחתי אותו לפורום שמשתתפים בו אנשים עם ידע משפטי לגביי מקרים כאלה ועוד. אז לפי מה אתה קובע שזה פורום טיפשי!? :kopfpatsch:

פורסם

השאלה אם רשום בכתב אחריות שקיבלת (אם קיבלת), או האם דיברתם / סיכמתם משהו לגבי נושא פתיחת המארז בזמן הקניה...

פורסם

נפריד את השאלה.

ברור ממה שכתבת שהם עשו עבודה חאפרית או לפחות פישלו. אם הם שמו מאוורר אבל לא חיברו אותו לחשמל. בעיקרון אין הכרח שמאוורר כזה יהיה מחובר ללוח האם. בד"כ מחברים אותו ישירות לספק הכח (את המאוורר הקידמי שליד הדיסקים הקשיחים).

עכשיו, מעבר למה שמקובל (לתת אחריות כוללת), המינימום שברור שהם חייבים, זה אחריות בנפרד עבור הרכיבים שרכשת אצלם. ומכיוון שנראה שאתה יודע להרכיב חומרה לבד, יתכן שתאלץ להשלים עם זה שלא תקבל שם את כל השרות שבד"כ נהוג לקבל מחנויות, ולהסתפק לפחות באחריות על כרטיס המסך. על האחריות הזאת אל תוותר.

פורסם
  • מחבר

ברור, זה מה שאני רוצה >> לנצל את האחריות של הכרטיס (לא האחריות על ההרכבה)..

נגיד שאני אזרום עם זה שהלכה לי האחריות כי פתחתי את המארז, עדיין יש לי אחריות על הכרטיס לשנה!

מה שאני לא סגור עליו היא האם יכול להיות שזה לא כלול באחריות ואז זה מקרה מוזר (קונים רכיב הוא נהרס אחרי שבוע והלכו 1000+ שקל למרות שיש אחריות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים