פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים טוב אני נגד ה 10 עכשיו יש לבן זונה הזה פורשה שחורה בלאטט...סטנגר זה מכוניות שלך בתמונה? כאילו אתה שיפרתה אותם? או זה של ה קוויק ראיס? כי אין מצב שיש לך כ"כ הרבה כסף לשידרוגים....אני משחק עם ה TT ... כל השידרוגים על SUPER PRO ...מכונית חייה.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר כולן שלי.. הסופרה והמיצובישי כבר היו משופרות רק נתתי להם "טאצ'" אחרון... יענו קניתי אך ורק את הגולף.. את השתיים ההם קיבלתי
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים משהו שגיליתי רק עכשיו :-X באוטומט, בהתחלה זה גם כמו בידני (כמו דראג) המחט צריכה להיות בצבע כחול, עוד פט שהיה ממש עוזר לי כמו הספיד ברייקר שבעזרתו וקצת ניטרוס אפשר לעשות כל פניה גם ב200 קמ"ש
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים חחחח אחרי שסיימתי תמרוץ נגד בארון כולי הייתי מת לקבל תפורש..אקיצר על הסימן שאלה הראשון קיבלתי אותה !!!!עכשיו יש לי תאקליפס של סוני הפורש של בארון והפונטו שלי !יש לי עכשיו מספיק כסף לעוד איזה מפלצת אבל נראה לי אני חוסך לדודג' או לאליז
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים תקשיב למה שאמרתי, אל תקנה שום מכונית חדשה!אני קניתי וזה ממש לא שווה כי אחרי זה אני מקבל מכוניות יותר טובות, ולפי מה שאמרתי מקודם, עכשיו הסופרה שלי יותר טובה מהפורש של בארון ששיפרתי אותה עוד ומהמוסטנג GT של jewels
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים סטינגר, זה רנדומלי!פשוט תבחר 2 מתוך ה3, יש גם סיכוי שלא תקבלמקסימום תשמור לפני זה, ואז תטען את השמירה ותתחרה שוב נגד בארון
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים בלינק שנתתי לפני איזה שני פוסטים, כותבים שלמישחק יש בעייה עם מעבדים כפולי ליבה ומעבדים עם HT, אני פשוט רוצה לוודא את זה.אין לי כפול ליבה אבל יש לי מעבד עם HT ואין שום בעיות
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים משחק גדול! הנה ה TT שלי עכשיו אני נגד ה 10 ברשימה... לא ממש השקעתי ב visual שלה... הרוב רק ביצועים http://img509.imageshack.us/my.php?image=nfsmwnircar12el.jpg
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אין לי כפול ליבה אבל יש לי מעבד עם HT ואין שום בעיותאין לך תקיעות קטנות כאלה ?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אחד המשחקים המדהימים של הזמן האחרון הוא פשוט כיף בצורה מטורפתohh my supra: 8)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים ככה ראים אצלי על רזולוציה 1024X768 עם כל הגפרקיה על פול ועובד חלק!!!!http://img453.imageshack.us/my.php?image=speed20051119152038503dg.jpg(האיכות של התמונה היא JPEG)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.