עבור לתוכן

Need For Speed : Most Wanted - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר או ככה או ככה... מה שבא לך... כמובן שלדעתי עדיף מבתפריט ולא להסתובב בעיר סתם.. להסתובב בעיר אתה צריך רק בשביל לקנות חלקים ושטויות... אבל הפעם יש חנות אחד שנקראת פשוט shop ואפשר לקנות בה הכל! הכל.

• תגובות 922
  • צפיות 75.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו כבר ניסה את הדריברים החדשים של ATI?

זה משפר את הצללים?

פורסם
  • מחבר

אני.. 5.11

אין שינוי.. אותו באג.. אבל עדיין , שאתה מוריד את הצללים יש לך פי 40 יותר ביצועים וזה נראה מצויין והרבה יותר טוב מאשר שהם מופעלים עד הסוף...

פורסם

חברה, מישהו יכול לעזור לי??? אני רואה חלקלק את המשחק אבל מעצבן שכל פעם שאני נוסע מהר אז הוא פתאום נתקע..

גם אצלי רץ חלק עם תקיעות קטנות כאלה לפעמים, תנסה את המדריך פה אולי יעזור:

http://www.tweakguides.com/NFSMW_1.html

אגב, המשחק אמור לרוץ חלק עם 6600GT וגיגה ראם על כול ההגדרות על פול לא ?

פורסם

גם אצלי רץ חלק עם תקיעות קטנות כאלה לפעמים, תנסה את המדריך פה אולי יעזור:

http://www.tweakguides.com/NFSMW_1.html

אגב, המשחק אמור לרוץ חלק עם 6600GT וגיגה ראם על כול ההגדרות על פול לא ?

כן..

אצלי הוא רץ חלק

אבל יש תקיעות מעצבנות בהתחלה של המשחק למשך 2-3 שניות ואחרי נגיד 20 דקות

אבל אצלי זה בגלל שיש לי 512 זיכרון וברקע כתוב 811MB תפוסים..

פורסם

אוקיי, אם יש פה מישהו עם 6600GT+1 GIGA RAM + AMD - שיגיד איך המשחק רץ לו, אני רוצה לבדוק משהו.

פורסם
  • מחבר

אני רק יכול להגיד לכם שאצלי זה תעלומה... מבחינת FPS בתפריט זה רץ אצלי ממש ממש טוב יחסית לחברים שלי עם 6600GT וX800XL וX800GTO2 וגם במשחק עצמו זה רץ אצלי בערך אותו הדבר כמו אצלהם(אותם הגדרות) אבל יש המון המון תקיעות.. ולמרות זאת אני מאוד מרוצה מהמחשב שלי.

פורסם

בלינק שנתתי לפני איזה שני פוסטים, כותבים שלמישחק יש בעייה עם מעבדים כפולי ליבה ומעבדים עם HT, אני פשוט רוצה לוודא את זה.

פורסם

כמה עולה המשחק ??

פורסם

הנה הRAPSHIT שלי..

חח אני קצת מציק למשטרה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני עכשיו מתחיל את BARON שהוא BL NUMB 10... בינתיים קבלו תיפיפיות שלי :) רק את הגולף קניתי... :

blaaaa0yx.th.jpg

blaaaa25cb.th.jpg

blaaaa238rt.th.jpg

פורסם

סטינגר, נגד בארון תשתמש במכונית עם הרבה טופ ספיד, ותקח את 2 המרקרים של הבונוס, ככה קיבלתי את הפורש שלו, אני עדיין לא התקדמתי עוד במשחק, הSUVs האלה תמיד דופקים לי תצורה :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

סטינגר, נגד תשתמש במכונית עם הרבה טופ ספיד, ותקח את 2 המרקרים של הבונוס, ככה קיבלתי את הפורש שלו, אני עדיין לא התקדמתי עוד במשחק, הSUVs האלה תמיד דופקים לי תצורה  :silly: :silly:

המממ, לא הבנתי מזה כלום, אתה יכול לחזור על זה?

כי אני מאוד רוצה את הפורש שלו...

בכל זאת.. cayman s בחינם זה לא צחוק.. ואני לא יודע באיזה סימן שאלה לבחור..(יענו באיזה מרקר)...

פורסם

נראה לי שזה רנדומלי, פשוט תבחר 2 בונוס מרקר'ס החרימו לי את הפורש :pissed: אבל בזכות בונוס מרקר אחר, חסכתי 20G

, אני אוסיף אותך לאיסיקיו

אה וד"א, למישהו יש רעיון איך אפשר לעשות סקרין שוט? (אם לא אמרתי, אני משחק בPS2) צילום לא יוצא טוב, פלאש כמובן שלא עובד, בלי פלאש אז זה חשיפה ארוכה ורואים מסריח שגם ככה האיכות של המשחק בפליסטישן לא משהו משהו

פורסם

מה הדרישות מינימום של המשחק?מי יודע?

ותגידו איך הקטע של השיפורים?יש משהוא חדש או שנשאר אותו דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים