פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים ofeky1 עדיף שתרגע ומייד את הפאדיחה שלך עשית כברBE = גירסה לאספנים כמו שהוא הזכיר עם תוספות שאין בגרסה הרגילהזה לא גרסת הרחבה !גרסת הרחבה ניקח לדוג את סימס (הכי קל לא ?) יש את הסימס הרגיל ואז גרסאות הרחבה שבהם מתווספים חפצים וכל מיני דברים חדשים...בכל מקרה תרשום איזה מחשב יש לך ואז יהיה יותר קל לענות לךאצלי זה פועל בFX5200 וAMD 3200+ (BARTON(
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר אחי... תשים AF דחוף... חוץ מזה נראית אחלה מכונית... וגם תוריד תרזולוציה ל1024X768 כי גם במחשבים חזקים וגם במחשבים כמו שלי אין הבדל בביצועים ואולי הבדל קטן באיכות אבל ב1280 יש דילאי מאוד גדול במקלדת וזה מאוד מפריע...
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני מת לשחק בזה אבל יש לי ביעה רצינית מאוד!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s05: אני מתקין הכל נכנס פתאום קופץ לחלונות בלי שום הודעה :-\ :-\ :-\ ניסיתי הכל לא עובד מה הביעה??????? :s05: מפרט המחשב שלי: P4 1.8 GHZ ATI RADEON 9600XT 256 MB 512MB זיכרון מה הביעה תודה לעוזרים...
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר תנסה להוריד refreshfix זה תמיד עוזר במצבים כאלו, או להוריד reforce ולהוריד שם את כל הHZ ל60 ואז לראות אם צדקתי... אני מאמין שזה יפתור תבעיה.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים עובד שיניתי ל85HZ מחקתי את כל הדריברים הישנים של הATI בעזרת DRIVERCLEANER והתקנתי את הדרייבר הכי חדש והופ זה עובד!! תודה על העזרה!!!!!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אחי... תשים AF דחוף... חוץ מזה נראית אחלה מכונית... וגם תוריד תרזולוציה ל1024X768 כי גם במחשבים חזקים וגם במחשבים כמו שלי אין הבדל בביצועים ואולי הבדל קטן באיכות אבל ב1280 יש דילאי מאוד גדול במקלדת וזה מאוד מפריע... טוב שיפרתי קצת את הרכב (וגם את הגרפיקה ) ובקשר לרזולוצייה יש לי מסך LCD , זה נראה הכי טוב ברזולוצייה הזאת, ואין לי שום דיליי במקלדת
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים תגידו אין דרך למכור את המכונית שלי ולקנות חדשה?כשאני מנסה למכור אותה אני מקבל הודעה שאי אפשר למכור את הרכב היחיד שיש ליכמו דפוק היה לי כסף לקנות את הTT אבל נשארתי עם השברולט ושיפרתי אותה עם הכסף, רק הבעייהשאפילו עם כל השיפורים ממש ממש קשה לנצח במירוצים , כל המכוניות האחרות מעל הרמה שלהאפילו הניטרו לא עוזר לי :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים תגידו אין דרך למכור את המכונית שלי ולקנות חדשה?כשאני מנסה למכור אותה אני מקבל הודעה שאי אפשר למכור את הרכב היחיד שיש ליכמו דפוק היה לי כסף לקנות את הTT אבל נשארתי עם השברולט ושיפרתי אותה עם הכסף, רק הבעייהשאפילו עם כל השיפורים ממש ממש קשה לנצח במירוצים , כל המכוניות האחרות מעל הרמה שלהאפילו הניטרו לא עוזר לי :-\אין לי עדיין את המשחקאבל אני יכול לתת לך תשובה בהתבסס על המשחקים הקודמים בסדרת NFSאתה לא יכול למכור את הרכב שלך כל עוד יש לך רק רכב אחדכאשר יש לך יותר מרכב אחד,אתה יכול למכור את הכלי רכב.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים זה מוזר.... במירוצים אתה אמור לקבל את המכונית של המתחרה ולמה אנחנו לא מקבלים אותם ? יש לי גם רעיון חמוד כל אחד יציג את הRAP SHEET שלו אתה אמור לראות אחד כזה אחרי שאתה עובר את מספר 14 (TAZ) עכשיו הRAP SHEET מציג את כל מה שעשית למשל בריחות מהמשטרה,עלות הנזק שלך למדינה וכו'... הנה שלי אני רק עכשיו צריך להשיג מירוצים וכל הדברים האלה להתחרות במספר 13(VIC)
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים חברה, מישהו יכול לעזור לי??? אני רואה חלקלק את המשחק אבל מעצבן שכל פעם שאני נוסע מהר אז הוא פתאום נתקע..
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים שאלה למי שכבר יש את המלא..ב CAREER מסתובבים בעיר ומגיעים למוסכים ולתחרויות כמו ב U2?או שחזרו ל U1 ולא מסתובבים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.