פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אהלן.משום מה אחרי כמה דקות של משחק (לא קבוע) המשחק נתקע לי לשניה ואז מתנקת וקופצת לי הודעה קטנה שאני אמור ללחוץ על "done" ואז אני חוזר לשולן העבודה.הורדתי פאץ' עדכני אך זה לא עזר.מה זה יכול להיות?
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יש לי את המשחק NFS MW ושאני מנסה להתקין אותו אחרי שמקלידים את הקוד,קופצת לי הודעה שה DirectX לא מעודכן ושולח אותי לאתר של Microsoftכדי לעדכן אותו.הורדתי את הDirectX הכי מעודכן לXP ועדיין לא עובדתודה מראש
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים ואתה בטוח שמותקן לך DX 9.0c?תלחץ על RUN ותכתוב את זה dxdiagתראה מה הגירסה שלך
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים זהו שעוד לפני שעידכנתי את ה DirectX בדקתי כברמזמן בדוקומנטציה של המחשב איזה גירסה יש לי והיא הכי עדכנית שישאולי זאת בעיה בדיסק?
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים תנסה להפעיל את ההתקנה עם בחירה של הרצב באמצעות windows xp או 2000 יכול להיות שזה יעזורמקש ימני > מאפיינים > לשונית compatibility > ופה תבחר באיזה ווינדווסאני לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יש לו XP לא ויסטהזה לא קשורזה קרה לחבר שלי בNBA 07 ומצאנו את התשובה הזאת באינטרנט וזה עבד
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים יש לי XP ולמה העבירו את בנושא לדיון של NFS PSהמשחק הזה עובד לי מצויין.אני מדבר על המשחק NFS Most Wanted
פורסם 2008 במאי 317 שנים ^^My bad. תיקנתי.מומלץ לפנות לאחד מאחראי הפורום בהודעה פרטית אם דבר כזה קורה.בכל מקרה, תן למשחק להתקין את הDX שמגיע איתו. (הוא אמור לשאול אותך במהלך ההתקנה)
פורסם 2008 במאי 317 שנים התקנתי את הDX שבא עם המשחק מזמן וזה לא עזר.אולי פשוט אני אתקין את המשחק על מחשב אחר, ואת ההתקנהאני אעתיק מחשב שלי.זה אמור לעבוד
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים שלום רב!יש לי שני עותקים מקוריים! של המשחק, ורשת ביתית.אבל כשאני מנסה לשחק בל LAN אני לא מצליח להתחבר אחרי שיצרתי משחק.מה אני יכול לעשות?תודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים נשמע כאילו הfirewall חוסם לך את התעבורה.תבדוק בreadme או באתר המשחק באיזה פורטים הוא משתמש ותפתח אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.