פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים נכון ב-Black Edition ל-XBOX יש את הקלאסית נראה לי ה-Ford Mustang עם איזה צ'יט אני יכול להשיג אותה ?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אחלה משחק חבל שהוא דורש דרישות גבוהות של כרטיס מסך וזיכרון טוב..משהו מצליח להפעיל את זה ברשת?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים דרישות גבוהות?המשחק מתבטא בגרפיקה מבישה בכל הרמות, והדרישות דווקא מאוד נמוכות.און ליין אי אפשר לשחק עם סי די קי פרוץ, ואני הפסקתי לשחק בו כבר שבוע רק בגלל שלהגיע למקום השלישי זה יותר מדי קשה.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום,אני חייב עזרה המשחק נתקע לי וזה... שמעתי שיש איזה פאץ' שמסיר את הבעיות ומתקן אתם יכולים לסי פ לינק כי לא מצאתי?תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים שלום,אני חייב עזרה המשחק נתקע לי וזה... שמעתי שיש איזה פאץ' שמסיר את הבעיות ומתקן אתם יכולים לסי פ לינק כי לא מצאתי?תודה.מפרט?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים יש לי 256mb וgeforce4 64mb...בכל אופן שמעתי שיש פה איזה פאץ' שעוזר פה נגד בעיות..אם משהו מצא את הפאץ' שיסים לינק בבקשה.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מה זה משנה כמה זיכרון?? אותו הדבר כמו FX5200 עם 256M ו 7800GTX עם אותה הכמות של הזיכרון... :-\ שלום, אני חייב עזרה המשחק נתקע לי וזה... שמעתי שיש איזה פאץ' שמסיר את הבעיות ומתקן אתם יכולים לסי פ לינק כי לא מצאתי? תודה. פשוט הכרטיס שלך חלש מדי... : או שאתה מתכוון לתקיעות נדירות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.