פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מישהו פה קנה או הוריד תמשחק ?? אם כן אז :- פרט תגיד איך המשחק וזה .. ???
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים באגים רצינים אם אי טי אי כאילו המפה ניקרעת או משהו ואז המכונית ניתקעת עוד מישהו אם משהו דומה?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים באגים רצינים אם אי טי אי כאילו המפה ניקרעת או משהו ואז המכונית ניתקעת עוד מישהו אם משהו דומה?אני לא להבין עברית שלךבבקשה אתה לדבר יותר נכון.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מה לא הבנתה בדיוק יש מלא תקלות במישחק אתה נוסע פתאום התמונה ניקרעת וזה עוצר את המכונית
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הלללווווו חברים יש לי את המשחק המלא אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו בדיוק עם ה- antiblaxx משהו יכול לעזור לי בקשר לזה בבקשה \תודה רבה זה ממשששש דדדדדדדדדדדחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים עוד תמונות טריות........השליטה בו השתפרה בחלק מהמכוניות מהדמו........*אבל*הוא עובד לי *רא עם הFX הזה........רואים כל מיני דברים דפוקים......משחק שדורש כרטיס חזק,אין מה לעשות...... תמונות: יש גם את הGT3 של פורשה,המכונית הכי שווה בכל המשחק!(אני לא מצליח לצלם אותה) אני כבר לא מצליח לצלם עם FRAPS זה מביא לי תמונות שחורות,מישהו יודע למה? :
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אחלה משחק.....קצת תמונות(מצטער על האיכות הגרועה ): ויש מלא מכוניות......מבחר שלא ראיתם באף משחק שלהם עד היום........יאללה אני חוזר למשחק....להתענג עוד קצת
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים תפסיקו עם הווארז שלכם! לא רוצים לדעת עם הורדתם תמישחק או קניתם או הוצאת אותו מה***שלהדודהשלכם!.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים באמת משחק מצוין! ממש נהנתי. רק חבל שמשחקי מרוצים עושים לי "טיקים" :-\ ד"א: יש לי כרטיס של ATi ואין לי בעיות בכלל והמשחק עובד מציון. רק שהייתי צריך לבטל את הצללים כי הם עשו כל מני עיוותים בתמונה (צללים מפוקסלים), אבל אפילו שכתוב Low Detail Shadows הם דווקא נראים די טוב ואז אין לי את הבעיות האלה.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הלללווווו חברים יש לי את המשחק המלא אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו בדיוק עם ה- antiblaxx משהו יכול לעזור לי בקשר לזה בבקשה תודה רבה זה ממשששש דדדדדדדדדדדחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! זה ממש לפני שנכנסים למשחק מי שיכול פליז תנו לי קצת עזרה בבקשה תודה. מה שזה אומר לי זה אומר שצריך להכניס את הדיסק די. וי. די משהו כזה!!!!!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר אני אבקש עוד פעם, בלי ווארז! לזה מעלי.. אתה מדבר על גירסא פרוצה... הורדת - תסתדר עם הבעיות שלך לבד.. לא בבית ספרנו.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אפשר בבקשה את הרשימה המלאה של המכוניות?ואם אפשר פרינט סקרין של למבורגיני מורצ'לגו.תודה מראש.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר Aston Martin DB9 Audi A3 3.2 quattro Audi A4 3.2 FSI quattro Audi TT 3.2 quattro BMW M3 GTR Cadillac CTS Cobalt SS Corvette C6 Corvette C6.R Dodge Viper SRT10 Fiat Punto Ford GT Ford Mustang GT Lamborghini Gallardo Lamborghini Murciélago Lexus IS300 Lotus Elise Mazda RX-7 Mazda RX-8 Mercedes-Benz CLK 500 Mercedes-Benz SL 500 Mercedes-Benz SLR McLaren Mitsubishi Eclipse Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII Pontiac GTO Porsche 911 Carrera S Porsche 911 GT2 Porsche 911 Turbo S Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Renault Clio V6 SL65 AMG Subaru Impreza WRX STi Toyota Supra VW Golf GTI Vauxhall Monaro VXR
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים תודה רבה סטינגר ואיפה שרשום Lamborghini Murciélago תרשום lamborghini murcielago
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.