פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש לי שאלה. למה קוראים למשחק Black Edition אם רוב הזמן אני שומע אנשים צועקים וצורחים?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אתם עגלות אתם אני טוחן ת'משטרה עם כל הג'מע שהיא מביאה עלי ורק רכב 1 עושה את העבודה טוב מאוד , הרכב הזה של EARL שעבר שיפוץ בסדנה שלי ונראה הרבה יותר יפה ממקודם קבלו אותו רמה 4 מסוקים ומה לא ואף אחד לא עוצר אותי ושום מחסום לא ! HA HA HA
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אני כבר התייאשתי! :-\ ....המרוצים שלפני #2 ממש קשים וארוכים (30KM+)...וכל הזמן 20 קורבטים באים עלייך... ננסה מחר שוב... :
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים יש לי את כל השבוע לפני (ארה"ב חופש Thnaksgiving) אני עכשיו מקום 8 הולך נגד מקום 7 קיבלתי את המסוטנג שלי !~!!!!!! אין על המכונית הזאת הנה הBABY http://img23.imageshack.us/my.php?image=mustang9hb.jpg שחכת גם לשאול זה רק אני או שעשו את הDRAG ממש קללללללללללללללל מה זה אני כל פעם מעביר perfect
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים באמת.... הדראג ממש קל... עשיתי כבר 4 מירוצי DRAG ובכולם לא היה לי OVER REV ופעם אחת GOOD כל השאר PERFECT
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני דיי בהתחלה עם פיאט פונטו בלי שום שיפורים , חוץ מאיזה ספויילר נחמד .רציתי לשאול אם המשחק בכוונה כזה קל , או שזה רק בהתחלה כי אני פה נגד אוודי TT ושאר חיות ואין מירוץ שאני לא מ***ן אותם . במיוחד עם הSTOP BREAKER המגניב הזה . הם פשוט לוזרים , והמשטרה אפילו יותר קלים , פעם אחת לא תפסו אותי .ועוד שאלה , האם הBODY KIT וספויילרים למיניהם באמת משפרים את ביצועי האוטו או שזה סתם ליופי ?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני דיי בהתחלה עם פיאט פונטו בלי שום שיפורים , חוץ מאיזה ספויילר נחמד .רציתי לשאול אם המשחק בכוונה כזה קל , או שזה רק בהתחלה כי אני פה נגד אוודי TT ושאר חיות ואין מירוץ שאני לא מ***ן אותם . במיוחד עם הSTOP BREAKER המגניב הזה . הם פשוט לוזרים , והמשטרה אפילו יותר קלים , פעם אחת לא תפסו אותי .ועוד שאלה , האם הBODY KIT וספויילרים למיניהם באמת משפרים את ביצועי האוטו או שזה סתם ליופי ?גם אותי המשטרה בהתחלה לא תפסה אבל אז שאתה תצטרך עוד bounty אתה תעשה כמה שאתה יכול במרדף אחד וזה יגרום לתפיסה שלך גרם לי לאיזה 3 כבר :\והמשחק קל כי אני זיינתי את מספר 10 נראה לי העשיר הזה עם הפורשה משהו לא להאמין אפילו אפר הוא לא ראה
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים יואו איזה מעצבן זה!!!! אני לא מצליח לעבור עוד מרוץ אחד לקראת #2....כל הזמן בערך ה70% מהמרוץ באים עליי כמויות של קורבטים...ומעניין שהקורבטים באים רק אלי.. :-[.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.