עבור לתוכן

אני רק רוצה להגיד לכם שהתכנון של הסמוראי שווה לתחת

Featured Replies

פורסם

קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק

חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר.

ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!)

כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון

ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי

נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסוניק המאוורר יהיה בערך 2-3 סנטימטר רחוק ממנו ויוכל לקרר אותו מספיק בלי צורך לשים עליו עוד מאווררים

פורסם

מהמארזים של sunbeam היחיד שבאמת שווה לדעתי זה אך ורק ה transformer עם אחלה עיצוב ואחלה תכנון/חומרים.

פורסם

הtransformer הוא אחד..(אם לא היחיד של SUNBAEM..) שבאמת שווה את המחיר שלו לעומת הביצועיים/תכנון...(ולמה ציפת ממארז של 300 שקל...)

פורסם
  • מחבר

הtransformer הוא אחד..(אם לא היחיד של SUNBAEM..) שבאמת שווה את המחיר שלו לעומת הביצועיים/תכנון...(ולמה ציפת ממארז של 300 שקל...)

אני בטוח שיש מארזים אפילו יותר זולים ויותר נוחים מבחינת מקומות למאווררים

פורסם

המאורר שם אמור להיות מול המעבד :screwy:

המאורר שעל המעבד אמור לדחוף אויר לכייון המעבד,לא ההפך. :s07:

פורסם
  • מחבר

המאורר שם אמור להיות מול המעבד  :screwy:

המאורר שעל המעבד אמור לדחוף אויר לכייון המעבד,לא ההפך.  :s07:

:kopfpatsch:

ואיך זה בדיוק סותר את מה שאמרתי ?

היה עדיף אם היו שמים אותו למטה ככה שאוויר קריר ייכנס מלמטה, ויקרר בדרך את כל המארז כשהוא עולה, וייצא מהמאוורר שמוציא אוויר חם

פורסם

מארד במחיר שלו שעדיף עליו הוא ה6A19 של Compucase.

פורסם

:kopfpatsch:

ואיך זה בדיוק סותר את מה שאמרתי ?

היה עדיף אם היו שמים אותו למטה ככה שאוויר קריר ייכנס מלמטה, ויקרר בדרך את כל המארז כשהוא עולה, וייצא מהמאוורר שמוציא אוויר חם

אתה לא מבין- המאוורר שבדלת המארז אמור להעיף רוח לכיוון המאוורר של המעבד!! ככה זה קירור יותר יעיל למעבד (ולשאר הלוח אם)!!

בשביל מה שאתה אמרת- יש את המאוורר הקדמי של המארז, הוא מכניס אוויר, ואוויר זה עולה למעלה ומקרר את כל המארז

מארד במחיר שלו שעדיף עליו הוא ה6A19 של Compucase.

נכון! 6A19 שולט!! :xyxthumbs::smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים