עבור לתוכן

בעיה בחיבור פלאפון למחשב (שעתיים עם המוקד של אורנג' ולא עזר כלום)

Featured Replies

פורסם

ככה יש לי מכשיר נוקיה 6230 לפני איזה חצי שנה קניתי כבל שמחבר את המכשיר למחשב לעביר תמונות וכאלה התקנתי הכל במחשב וזה עבר מצויין לא עשה בעיות

בנתיים הכבל היה אצל חבר כמה חודשים טובים והספקתי לפרמט את המחשב ורק עכשיו הוא החזיר לי אותו

בגלל שלא היה לי את הדרייבירים המקוריים הורדתי דרייברים התקנתי והורדתי את התוכנה nokia pc suite הגירסה הכי חדשה מהאתר של נוקיה התוכנה זיהתה את המכשיר אבל כשבאתי להכנס להכנס אליו לראות את התמונות וכ"ו הוא רושם לי שגיאה "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה" (אם מישהו יכול להסביר לי איך לעלות תמונה או להראות לי איפה מסבירים ,אני  יעלה תמונות) ניסיתי להכנס דרך התוכנה pc suite להעביר מוזיקה מהמחשב למכשיר וזה רשם לי "Audio Manager 5.0 נתקל בבעיה ועליו להיסגר.  אנו מתנצלים על אי-הנוחות." חשבתי שלא התקנתי נכון אז הסרתי את כל הדרייברים ואת התוכנה דרך הוספה\הסרה ומחקתי את התקיוות Program Filesf כדי שההסרה תהיה מלאה והתקשרתי לאורנג' למחלקת דאטה שהיא מטפלת בזה, הוא אמר לי תשמע תוריד את התוכנה דרך האתר של נוקיה שם בפנים יש את הדרייברים את הכל ממש פשוט חשבתי שבגלל שהתקנתי גם דרייברים וגם את התוכנה(בתוכה יש כבר את הדרייברים) זה עשה לי בעיות התקנתי  את התוכנה בלבד ושוב אותו דבר , יש דברים שהיא כן נותנת לי לעשות לדוגמא לעשות גיבוי למשיר היא כן עושה ולשמור בזיכרון של הפלאפון מספרים דרך המחשב היא כן נותנת אבל עדיין הבעיות שהי לפני עדיין קיימות אותו דבר בדיוק בדקנו במנהל התקנים הדרייברים נמצאים המחשב מזהה את הפלאפון וגם התוכנה ושאני נכנסת לתקיה של התוכנה במחשב שלי(‭Nokia Phone Browser‬) האיקון של המכשיר נמצא שם (כשאני מנתק את הפלאפון הוא נעלם) עכשיו ניסיתי לחבר פלאפון אחר אותו דגם וגם זה לא עזר ניסיתי שוב להסיר את התוכנה ולנקות את הרג'סטרי וזה לא עזר , עכשיו הכבל הוא טוב למה לקחתי אותו לבית של חבר ושם הוא עובד

למישהו יש רעיון?!

פורסם

תתקשר לפינלנד ותבקש תמיכה מנוקיה.

פורסם
  • מחבר

חח תודה אחי אבל זה לא נראה לי על כך רציונלי

פורסם

Burton, מה זה אמור להביע? נוספה לך אזהרה.

עריכה: ראה הודעה זו כמבוטלת :)

פורסם

מה זאת אומרת מה זה אמור להביע?

עד כמה שאני יודע אין לנוקיה תמיכה בארץ אז כן הייתי מתקשר לפינלנד ונוקיה אפילו היו שולחים לי החזר על השיחה

מה האזהרה הזאת אמורה להביע?

פורסם

עבדתי בעבר ב DATA בפלאפון , אומנם לא אותו מכשירים אבל הכול אותו דבר .

יש לך סיסמת נעילה בטלפון שהיא לא המחדל שלו , כי זה היה עושה בעיות בעבר .

זה כבל USB - אם כן תנסה כניסה אחרת .

ותמיד אפשר לנסות ב SAFE MODE.

פורסם

התוכנה PC SUITE היא ח** של תוכנה! שאי אפשר לסגור! :pissed:

גם לי היא עושה בעיות עם ה 6230i שלי

ולכן אני הייתי ממליץ לך להשתמש ב OPM2

Oxygen Phone Manager 2

אחלה תוכנה! תנסה אותה!

http://www.opm-2.com/

אתה אפילו יכול להשתמש בגרסה הנסיונית שלהם! היא לא כל כך מגבילה אותך באפשרויות!...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי 3 כניסות זה לא ממש עזר וגם עשיתי שחזור הגדרות יצרן למכשיר

שאני מוריד את התוכנה Oxygen Phone Manager 2 אני צריך למחוק את הpc suite?

פורסם

לא...

אבל אם היא לא פועלת לך, למה לך לשמור אותה בכלל? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי את התוכנה אבל אין לי מושג איך אני משתמש בא נראה כאילו היא לא מזהה את המכשיר מה איך אני משתמש בתוכנהה??

פורסם

תיכנס בהתחל למיקום של התוכנה יש שם Oxygen Connection Wizard

תעשה את זה! תגדיר את הדברים! ואז תיכנס לתוכנה!

פורסם
  • מחבר

נכנסתי רסמתי לו data cable ואז dku-5/ca-42 u ואז אני עושה לו coneect הוא מנסה להתחבר והוא רושם לי

"coneection was not established, press help button for mor information"

אני ינסה להוריד דרייברים שום אבל אני לא חושב זה קשור

פורסם
  • מחבר

אוקי הצלחתי להתקין התוכנה מזהה אבל למה לעזזל הוא עושה לי שהגלריה ריקה?? כאילו אין שם כלום...

פורסם

אה..

א. פעם הבאה אל תעשה דאבל פוסט! בשביל זה יש כפתור עריכה!

ב.אם אני לא טועה! זה אמור להיות כבל DKU2 ולא 5!

ג.כשאתה נכנס לגלריה יש לך למעלה בצד שמאל READ לכל קטגוריה יש לך אחד כזה! ויש אחד כללי להכל!

תעשה את זה!

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אוקי הצלחתי להתקין התוכנה מזהה אבל למה לעזזל הוא עושה לי שהגלריה ריקה?? כאילו אין שם כלום...

יש לי גם את המכשיר הנ"ל ..

אולי תוכל לעזור לי איפה אני יכול למצוא דרייברים למכשיר ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים